lauantai 10. lokakuuta 2015

Räkä valuuuu....

Ah, tätä päiväkodin aloittamisen iloa. Neidin nokka vuotaa koko ajan. Tiesinhän mää, että niin käy, mutta mut yllätti se, että se alkoi aivan välittömästi. Heti ekojen päivien jälkeen valui ja nyt se yltyy vaan. Mukavintahan tästä tekee se, että likka vihaavihaavihaa nenän putsaamista. Heti alkaa aivan hillitön huuto, kun tuo tajuaa mitä on vuorossa. Ja se pikkuniistäjän käyttö. O.O Siinä vasta väkivaltaa sää käyttääkin. No hui, elkää nyt tosissanne ottako, mutta kyllä aika jämerät otteet saa olla ja kahteen pekkaan aina helpompi homma toteuttaa. Ja ihan kuin koko lasta kidutettais, huuto on meinaan sitä luokkaa!

Ja tällä viikolla alettiin myös puskemaan alas hammasta. Onko tää nyt sit kulmahammas vai mikä? En oo ihan perillä, että missä järjestyksessä ne sieltä tupsahtelee, mutta kyllä sieltä nyt pilkistää jo jotain. Ajattelinkin, että onko nää nyt flunssaitkuja, mutta taisikin olla hammasitkuja. Nyt myös se flunssa on edennyt sellaiseen vaiheeseen, että yskäkin on tullut kuvioihin ja rohina vaan käy välillä, kun rööreissä räkä röhisee.

Muuten on päiväkodista tullut kuulumisina, että neidin päivät on mennyt hyvin. Vaikka kotona olisi ollut kiukkua ja itkua, niin päiväkodissa päivät on menneet ihan ok aina. Kyllähän se hammas tietty vaikutti myös sinne päikkyyn, mutta pääasiassa neiti on ollut tyytyväinen. Aamuisin alkaa itkeä, kun joudun sylistäni luovuttamaan toiselle, mutta olen myös jäänyt nurkan taakse kuulostelemaan ja itkua kestää ihan muutaman sekunnin ja sitten rauhoittuu.

Iltaisin onkin sitten roikuttu paljon jalassa. Huoh. Se on aika rankkaa, kun työpäivän päätteeksi toinen on iholla aivan jatkuvasti.

Mutta! Siitä huolimatta. Viikon parhaita hetkiä on ollut, kun perjantaina sai lähteä töistä ja pääsi hakemaan oman ihanan mussukkansa hoidosta kotiin. <3

2 kommenttia:

  1. Tuo nenän valuminen on niin kurjaa!:( Toivottavasti on alkanut jo helpottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meillä otettiin tähän väliin sellanen kolmen päivän kuume... :/

      Poista