Meidän perhe!

Perheeseemme kuuluu minä, mieheni, ihana pikkuneitimme sekä karvaiset kaverimme kultainennoutajauros sekä kesyrottaveljekset. Meidän ensimmäinen yhteinen hankintamme oli pikkuinen kultahamsteri, josta aika on jo monta vuotta sitten jättänyt. Kultsupoika oli minun monen vuoden kinuamisen työvoito ja nythän mies ja koira ovat luoneet sen luokan suhteen, että siihen on enää paha väliin mennä. ;) Rottapojat asuvat meillä tuolla yläkerrassa, ovat ihan eläinkaupasta haettuja ja ovat kovin arkoja, vaikka marraskuussa jo täyttävät 2 vuotta. Melkoisia menijöitä joka tapauksessa!

Pieni, ihmeellinen tyttösemme! Syntyi tähän maailmaan meitä ilostuttamaan 18.9.2014.

Meidän rakkaustarinamme starttasi marraskuussa 2004 minun ollessa 16-vuotias ja mies vielä juuri ja juuri 17-vuotias. Teinikihlat tapahtui 2006 miehen ollessa armeijassa ja sen jälkeen ollaankin sitten otettu iisimmin. Naimisiin kesällä 2011 ja oma tönö saman vuoden syksyllä. Niin ja siinä välissä on sitten hankittu se koira ja farmariauto. ;)

Kesällä 2008 näki päivänvalon nämä nappisilmät. Välillä tuntuu, että poika on tyhmä kuin saapas, mutta kylläpä se vaan yllättävän oppivainen ja fiksukin tahtoessaan ossa olla.

 Rottapojat muuttivat meille alkuvuodesta 2013. Minulla on teininä ollut kesyrottia ja jo silloin haaveilin tuollaisesta mustavalkoisesta. Lisäksi veljensä on sitten tuollainen "kaunis viemärirotanvärinen". ;)
Pojat nukkuivat ikiuneen 22.4.2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti