sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kalsarikänni

Haha, mulla ei ole tapana tällaista harrastaa. Kaikesta huolimatta nyt on pienoinen krapula. Mies oli eilen liiton kekkaloissa ja olin yksin kotona illan. Vanhempani kävivät päivällä, mutta iltasella korkkasin täällä yksikseni valkkaripullon. Sinnehän se sujahti. Katselin ihan vain telkkaria, lauloin itsekseni Singstaria, selailin nettiä ja sellaista iisiä meininkiä. Aloitin myös neulomisurakkaa pitkästä aikaa! Minähän en tosiaan ole ikänäni mitään sukkia tai muita neulonut. Oikea ja nurja onnistuu ja that's it! Nyt löysin yhdesta jouluaiheisesta kirjasta sellaisen muhkean kaululiinahässäkän ja päätin alkaa puuhaamaan. Se ei vaatinut muita kommervenkkejä kuin edellä on mainittu.



Nyt on sitten kohlemon poikasta! Mies herätti mut vielä aamuyöstä soittamalla, kun odotteli kebabbia. Annoin kyllä luvan soittaa ja mukavahan sen ääntä oli kuulla, kun yksin oli kotona. Vaikka hönössähän tuokin oli. Ja silloin aamuyöstä tajusin kuinka se rapeli alkaa itsellekin hiipiä... Vettä naamariin ja lisää unta palloon oli kyllä ihan hyvä resepti siihen väliin.

Yleensähän en yksin saa aikaiseksi muuta kuin jotakin tylsistymisen ja pitkästymisen välimaastosta. Olipahan varmaan ihan virkistävääkin tehdä vaan sellaisia asioita, joita itse haluan. Silti odotan, että mies kohta kotiutuu. Eilen tuli postissa Marvelin Phase One -boksi! Eli Blurayna ensimmäinen aalto Marvelin leffoja. Mää olen ihan rakastunut niihin ja tänään varmaan katsotaan muutama leffa ja syödään roskaruokaa ja herkkuja.



Ehkä kuulostaa tylsältä, ikävystyttävältä ja typerältä, mutta rakastan tällä hetkellä elämääni. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti