perjantai 8. marraskuuta 2013

Rauha laskeutunut jälleen tähän tönöön

Kävin illalla viemässä siskon muksut takaisin kotiin. Melkoista vilskettä tässä olikin pari päivää. Nuo muksut nyt kuitenkin onneksi ovat sen ikäisiä, että pärjäävät myös itsekseen puuhaillen. Katsoivat piirrettyjä, piirtelivät, tekivät tehtäväkirjaa, tyttö leikki barbeilla ja niin edelleen. Yhdessä sitten pelattiin vähän pleikkarilla, ulkoiltiin, lenkkeiltiin koiran kanssa, käytiin leikkipuistossa, tehtiin ruokaa ja sen semmoista. Vähän sai otetta lapsiperheen arkeen siis. Onhan se raskasta! Jos luulin, että koira sotkee, niin koira + muutama muksu saa kyllä aikaan kaaosta kymmenkertaisesti. ;)

Taidetta 4-vuotiaan kädestä.

Kivien kerääminen ja heittäminen jokeen, lätäkköön tai ojaan oli ulkoilun ykköspuuhaa!

Huomenna menemme leffaan katsomaan uuden Thorin (uuuuh, Chris Hemsworth :D) ja iltasella miehen isä ja sisarukset tulevat tänne meille ja vietetään vähän varaslähdöllä isänpäivää. Katsotaan Suomen jääkiekkopeliä, saunotaan ja istutaan iltaa. Toivottavasti kaikki menee mukavasti, miehen isällä on vähän ollut murheita, joten tarkoitus on häntä piristää!

Vauva-ajatukset ja -haaveet ovat olleet hiukan taka-alalla. En ole jaksanut käydä vaukkareissa (vauvat.infon foorumi, mahtavia ihmisiä täynnä eli suosittelen) tai muutenkaan stressata vauvapohdinnoilla itseäni. Yrittämiseen saatiin kuitenkin lupa vasta seuraavien menkkojen jälkeen, joten tässä vaiheessa asialle ei paljon mahda. Kunhan menkat tulee, niin katsotaan millä fiilingillä sitten mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti