torstai 13. maaliskuuta 2014

Kaikkeen sitä ryhtyykin: pyykkitelineblogihaaste!

Tämä aihe sai mun niskakarvat omalla tavallaan pystyyn heti, kun aloin aiheesta lukea puutalobaby-blogissa. Pyykkiteline on rasittava kapine ja vielä rasittavampaa siitä tekee se, että minä olen patalaiska! Eli meillä kun ei vielä lasta ole, niin pesemme pyykkiä koneellisen tai maksimissaan kaksi viikossa. Mutta tossa tuo kirottu kapistus silti seisoo päivästä toiseen ja kyllä ärsyttää. Ja se kaikki vain sen takia, etten saa kuivia pyykkejä siirrettyä mihinkään. Sitten kun uusi koneellinen pestään, niin edelliset viikataan kappiin pois seuraavien alta.


Tuossahan olisi tuon fatboyn paikka, mutta nyt se röhnöttää tuossa sohvan edessa kaikkien tiellä. Ja tuossa kuvassahan se on vielä harvinaisen siististi. Yleensä tuo fatboy on tuossa keskellä olkkarin lattiaa pitkin pituuttaan. Ennen tuota pyykkitelinettä säilytettiin suihkuhuoneessa, mutta meidän suihku on niin ahdas paikka, että siellä ei enää mahtunut suihkuttelemaan ja jos mahtui, niin ei ainakaan kuivaamaan ja takamus hakkasi telineeseen ja teline seinään ja ketutuskäyrä nousi ja nousi. Olihan tuo tietysti piilossa edes silloin, mutta siirtäminen oli niin työlästä, että olkoot tuossa olohuoneessa! Helkkari soikoon.

Ja mitäs helkkaria sitten, kun se lapsikin tähän maailmaan tupsahtaa? Voi meitä laiskimuksia, joudutaan ehkä vähän skarppaamaan. ;)

Onko muilla raastavia hetkiä pyykkitelineiden kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti