maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tervetuloa takaisin pahoinvointi!

Ehdin jo töissäkin viime viikolla kehua, kuinka olo on ollut paranemaan päin ja normaalilla syömisellä pahoinvointi on pysynyt oikein hyvin kurissa. Nyt oikeastaan torstai-illasta asti on ollut enemmän tai vähemmän pahoinvointia. Kuvottaa ja oksettaa ja on kaikinpuolin huono olo. Viikonloppu meni kotona olotilaa ihmetellessä ja sohvalla rötväillen. Koiran kanssa kävin pikaisesti lenkillä, mutta ulkoilma ei tuonut helpotusta...

Tänään en päässyt lähtemään töihin. Heräsin 2 kertaa yöllä vessaan ja kummallakin kerralla yökkäilin, kun join vettä janooni. Aamulla yritin juoda, mutta yökkäily palasi ja vatsassa väänsi. Ilmoitin töihin, etten pääse tulemaan ja makasin pari tuntia hereillä sängyssä pari tuntia, kun en huonolta ololtani saanut edes nukuttua. Nyt röhnäilen fatboylla läppäri sylissä ja yritän pitää ruokaa sisälläni. Olen palannut siis siihen olotilaan missä koko ajan tarttis olla jotain suussa, ettei ällötä, mutta sitten ällöttää kuitenkin ja kohta olen ähkyssä ja sitten huono olo vasta onkin.

Viikkoja tänään 13+1 ja edelleen helpotusta siis odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Voi ei :/ Toivottavasti kyseessä on ns. viimeinen rutistus ennen helpotusta. Suurimmalla osalla ihmisiä tuo pahoinvointi loppuu 16 viikkoon mennessä, toivottavasti kuuluit tähän porukkaan. Itselläkin pahoinvointi on ollut jo pari viikkoa paranemaan päin, mutta edelleen on hajuja mitä en siedä ym. epämukavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, monet hajut on pahoja! Mieheltä on kokonaan kiellettyjen ruokien listalla broilerin Sanghai-nuijat, koska se haju on niin kammottava, etten tiedä miten päin olisin. Ja se haisee useemman päivän! Koko ajan on mahassa sellanen omituinen olo nyt... Vähän niin kuin pahimman oksennustaudin jälkeen, kun vääntää. Eli ei mitään superpahaa, mutta todella epämukava olo koko ajan. :/ Toivotaan tosiaan, että helpottaa! Toivottavasti sullekaan ei palaa, ei ole herkkua!

      Poista