maanantai 5. toukokuuta 2014

Huoli hiipii puseroon...

Varoitan heti alkuunsa: Ällöeritevaroitus!!!

Eilen seksin jälkeen minulla holahti alapäästä jotakin todella vetistä. Sellaista ei ole ennen tullut. Olin suihkussa ja tunsin sellaisen holahduksen. Kädellä kokeilin ja oli tosi vetistä. Väri oli hailakan valkoista, joten miehen spermaa oli varmaan vielä mukana. Tämä tapahtui muutamaan otteeseen suihkussa ja sitten vähän lievemmin suihkun jälkeen. Valkovuoto ei ole ikinä ollut tuollaista, joten säikähdin tietysti, että mitä nyt.

En edelleenkään tiedä mitä se oli. Lapsivettä aloin jo pelätä. Googlettelinkin sitten tietty kaikkea ja se ei ainakaan helpottanut. Liikehdintää kuitenkin jonkin verran tuntui vatsassa illalla. Ajattelin tänään soittaa neuvolan soittoaikaan sinne, mutta aamupäivälläkin liikkeitä tuntui satunnaisesti, joten ajattelin sen olevan turhaa, koska tuota holahtelua ei ole sattunut noiden muutaman kerran jälkeen.

Nyt iltasella on taas huoli alkanut vähän hiipiä puseroon, koska liikettä ei ole nyt pariin tuntiin tuntunut. En tietysti osaa sanoa kuinka tiiviisti niitä normaalisti tuntuu. Silloin niihin kiinnittää huomiota vain silloin, kun ne tuntuu. Nyt tietysti olen kuulolla koko ajan ja stressitaso alkaa nousta. Olisi sitten varmaan kuitenkin pitänyt soittaa sinne neuvolaan. En kyllä olisi voinut oikein töissä soittaa, kun siellä ei voi toisten kuulematta puhua ja kaikkia seksi/spermatarinoita en todella halua työkavereiden kuullen puhua.

Mies yrittää rauhoitella, että pikkuinen tuolla vatsassa nukkuu... Tiedä sitten onko tämä vain ylihysterisointia, mutta kyllä tässä huoli vähän hiipii. En oikein tiedä miten päin olisin, kun alkaa pelottaa!

2 kommenttia:

  1. Siis jos olet harrastanut seksiä vastikään tai vaikka edellisenä iltana miehesi kanssa, niin tuo saattaa olla ihan vaan spermaa. Se ei välttämättä tule sieltä heti pois, vaan saattaa sitten yhtäkkiä holahtaa kun on vaikkapa suihkussa tai vessassa käymässä. Mulle on ainakin käynyt noin ennen raskautta monestikin. Mutta toki kannattaa vielä varmistaa neuvolasta, jos se sitten onkin jotain muuta.

    VastaaPoista
  2. Vastikään juu tuossa tilanteessa. Ja tuota samanlaista on minullekin tapahtunut, kuin tuossa kuvailit. Nyt kuitenkin koostumus oli aivan erilaista kuin ennen, eli ihan kuin vettä. En edelleenkään tiedä mitä se oli, mutta kun liikkeet tuntui taas normaalisti eikä seuraavina päivinä enää mitään tapahtunut, niin annoin asian olla. :)

    VastaaPoista