keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Jalat turpoo ja muita pikkuvaivoja!!

On muka ollut niin kauhian kiire viime päivinä, ettei ole ehtinyt edes blogia kirjoittaa. Pyh, se on huono tekosyy! Sanoisin, että olen myös ollut hiukan laiska. ;)

Mitään edellisen postauksen tyylistä holahtelua ei kuitenkaan tapahtunut enää ollenkaan ja ylihysterisointini jälkeen liikkeet tuntuivat taas ihan normaalisti. Annoin sitten asian olla. Tosin nyt, kun liikkeet tuntuu, niin se ihan muutenkin aiheuttaa välillä huolta, kun liikkeet tuntuvatkin vähemmän jonakin päivänä. Tiedän kyllä, että vauva pystyy vielä olemaan tosi erilaisissa asennoissa ja voi muksia tuonne selkärankaankin päin, jolloin liikkeet ei juuri tunnukaan. Kyllä se silti aina pistää huolta nousemaan pintaan, kun parina päivänä liikkeet ovatkin olleet todella vähäisiä.

Raskaus on nyt myös tuonut tullessaan kaikkea pikkuista... Jalat muun muassa turpoavat, jos en vähän väliä pääse heittämään jalkoja ylös. Ovat varsin kauniin näköinen ilmestys. Myös särky jaloissa on lisääntynyt, joskus ei vapaapäivinä saa unta enää, jos herää vessaan siinä seitsemän pintaan. Syynä juurikin tuo särky jaloissa. Se on onneksi ihan todellakin vielä siedettävissä mitoissa, eikä se ole pahaa.

Sitten mun alaselkä/häntäluun tienoo! En tiedä mitä siellä tapahtuu, mutta ihan alaselässä on nyt muutamana päivänä tuntunut tietyissä asennoissa vihlaisuja. Tänään myös ihan kävellessä, kun tuota oikeaa jalkaa ojentaa, niin tuntuu pikkuvihlontaa ihan alaselässä oikealla puolella. Vielä se ei häiritse ja toivottavasti pysyykin aisoissa. Esimerkiksi housuja jalkaan laittaessa selän täytyy olla tietyssä "kulmassa", että saa edes koko jalan nostettua. :D

Meillä on viikonloppuna keväthäät! <3 Lapsuuden ystäväni menee naimisiin ja odotan häitä innolla. Iloa vähensi se, että löysä mekkoni olikin kiristynyt uhkaavasti. Mekko siis on tyyliltään sellainen, että kangas on löysä. Olen itse ostanut siihen vyön tuohon tissien alle, että siihen saa vähän muotoa. Nyt sitten yläosa kiristää ja vyö menee juuri ja juuri kiinni. Kasvaneet tissit ja masu nostaa kangasta edestä ja omaan mukavuuteen tottuneeseen olooni vähän liikaakin. Ei se todellakaan ole mikään vesiraja tai edes lähellä, mutta pitemmän olisin halunnut. Maanantaina menin läpi kaikki Ideaparkin vähän edullisemmat liikkeet, mutta mitään sellaista mekkoa, joka ei olisi vaatinut suuria muita hankintoja, ei löytynyt. :( Joko miehen vaatteet menisi uusiksi tai itselleni pitäisi tehdä jotain lisähankintoja, joihin ei tosissaankaan ole nyt varaa! Menen siis tuossa mitä minulla on ja käskin miehen vahtia, ettei helmat nouse liikaa. ;)

P.S. Ostin VAUNUT!! :) Huusin käytetyt huuto.netistä ja siskoni kävi noutamassa ne, koska oli meiltä aika kaukana. Sunnuntaina käydään hakemassa ne siskolta ja odotan jo innolla, että saan hypistellä niitä. :D

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut jo pidempään ongelmia vasemman jalan kanssa, ja epäilen, että se on iskiashermo, joka siellä vihoittelee. Tosi inhottavaa, kun se on nyt alkanut haitata kaikenlaista tekemistä, joten saa nhdä äityykö kuinka pahaksi vielä raskauden edetessä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... Toivottavasti ei tosiaan liikaa kipeydy. Mulla tuo alaselän vihlonta on aika vaihtelevaa ja riippuu vähän siitä mitä teen. Viikonloppuna hinkkasin ulkokalusteita ja siinä jouduin oleen sellasessa asennossa, että vihloi taas enemmän. Nyt kuitenkin taas pari päivää on ollut taas parempi.

      Poista