tiistai 10. kesäkuuta 2014

Äitiys- ja isyyspakkaukset ovat saapuneet!

Eilen oli tupsahtanut postilaatikkoon saapumisilmoitus äitiyspakkauksesta! Minulle tulikin sitten hirmuinen kiire miehen isyyspakkauksen kokoamisessa. Halusin ehdottomasti antaa sen samana päivänä kuin äitiyspakkauksenkin haen. Olin vähän tavaraa jo kerännytkin alkuvuodesta, mutta mielettömästi oli hankkimatta, joten kauppaan piti suunnata. Lähellä ei mitään isoja marketteja ole, joten mentiin Tokmannin ja S-marketin valikoimilla. Onneksi ihan mukavasti kuitenkin löysin kaikenlaista.

Äitiyspakkauksen avaaminen ei tuonut mitään suurta tunneryöppyä ja olin monesti netistä katsonut sisältöä, joten kaikki oli oikeastaan aika tutunoloista. Lemppareitani olivat kuitenkin ruskeat ja tummanoranssit vaatteet, erityisesti ne kaikki potkarit. Sitten se ihana limenvihreä-valkoinen potkari, se oli niin pikkuinenkin. :) Ja tietysti se haalari oli mielestäni tosi kiva tämän vuoden paketissa!

 
Isyyspakkaukseen olin tosiaan kerännyt pikkasen jotain jo etukäteen ja hyvä, että olinkin. Muuten olisi kyllä aika tyngäksi homma jäänyt. Koska tulostin ei toimi, niin kirjoitin saatekirjeeksi sisällysluettelonkin ihan käsin, mutta yritin nyt kuitenkin tehdä siistiä jälkeä. Kuitenkin mies oli oikein otettu, kun laatikon hänelle näytin ja kerroin, että hänelle olisi tällainen. "Mistä sää tällasen oot saanu? Ootko sää ihan ite keränny?"

Isyyspakkauksesta löytyi muun muassa kylpypyyhe- ja leluja, vaippoja (miehen kommentti: "enhän mää näitä osaa käyttää"), Muutama kirja, Isin pelikaveri -tutti, maailman paras isä -muki, proteiinipatukoita ja vitamiiniporetabletteja. Saatekirjeeseen olin yrittänyt humoristisesti kertoa jokaisesta kohdasta jotakin. Kuten tutin kohdalla: "hiljennykseksi silloin, kun änäripeli on kesken" ;)

 
Oli kyllä ihanaa antaa miehellekin oma pakkaus, koska raskaus on niin äitijuttuja tässä vaiheessa ja isäksi tulemista on varmasti vielä vaikea hahmottaa, kun esikoista odottaa! Oma mieheni ainakin ihan häkeltyi ja uskon, että oli todella mielissään vaikkei sitä niin osannut näyttääkään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti