maanantai 15. joulukuuta 2014

Juhlahumua!

Lauantaina meillä juhlittiin perinteisesti miehen synttäreitä. Mies oli neidin syntymän tienoilla vähän huolissaan, että ei voitaisi pitää hänen synttäreitää, mutta tottakai me pidetään! Ne on siis ollut melkoisen kosteat juhlat ja niin ne oli nytkin. Vain sillä erotuksella, että nyt odoteltiin neitosen nukkuaikaa. Tai päivemmällä oli vanhemmat kahvilla ja illemmalla alkoi tulla sitten kavereita ja sisaruksia viettämään iltaa. Minä tietysti olin ihan selvistä päin koko päivän. Neiti oli oikein viimeisen päälle kuin kotonaan siinä juhlahumussa! :)

Välissä käytiin tissillä omassa huoneessa ihan rauhassa. Huomatkaa juhlatamineet neidillä viimeisen päälle. ;)

Ensin likka tietty nukkui päikkärit, perus 5 tuntia ja sen jälkeen hän oli itse päivänsäde ja soi kaikille ihania hymyjä ja oli niin aurinkoinen. Ensimmäiset pikkupäikkärit nukkui vaarin sylissä ja toiset mun sylissä. Ikinä ei iltaisin meinaa nukkua päikkäreitä, mutta nyt hälyn keskellä nukkui kuin tukki. Kymmenen hälppeillä laitoin neidin nukkumaan ja jäi imettämisen jälkeen mukisematta (oho!) nukkumaan. Heräsi syömään puoli kolmelta. Itse menin nukkumaan viideltä ja puoli kahdeksalta neiti heräsi seuraavan kerran. Ajattelin, että olisin saanut vielä nukahtamaan unille, mutta likka oli ihan itse pirteys! Noustiin sitten vaipan ja vaatteiden vaihtoon ja seurusteltiin keskenämme neidin huoneessa. klo 10-11.30 torkuttiin lastenhuoneen muhkeassa nojatuolissa molemmat ja klo 12 mentiin herättelemään juhlijoita, jotka olivat jääneet yöksi.

Ehdin vähän etukäteen stressaileen, että kuinkahan mahtaa neiti nukkua hälinäpäivän jälkeen ja miten saan sitä yleensä nukkumaan. Kaikki meni paremmin kuin hyvin. Vaikka nukuin vaan 2,5 tuntia itse, niin olin ihan pirteä koko sunnuntain. Illalla sitten iski mahdoton väsy ja kun lopulta likka nukahti puolen yön hälppeillä kunnolla, olin aivan valmis kaatumaan vällyjen alle. Tämä ei tietysti niin paljon vaikuttanut tuohon neitiin, kun päikkärit on kuitenkin viikonloppuna nukkunut normaalisti ulkona vaunuissa ja ollaan saatu olla kotona. Ei ole tarvinnut lähteä mihinkään. Ja olipas mukavaa olla itsekin vähän biletunnelmissa. Minä en ole koskaan alkoholia siihen tarvinnut aiemminkaan, joten ei harmittanut olla selvin päin. :)

Miehellä onkin sitten ollut tämä päivä vapaata ja ollaan kerätty lähinnä voimia! :D Neiti on nukkunut jo 4,5 tuntia, joten kohta puoliin alkaa varmaan heräillä. Ollaan oltu "tehokkaita" ja käytetty aika nukkumiseen, peittojen heilutteluun ja noutoruokaan. Miehellä on myös tämän viikon perjantai vapaa, joten enää kolme päivää töitä hänellä ennen joulua! Ihanaa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti