keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kadonneen kierron metsästys!

Nyt sitten vain leuka pystyyn ja kohti seuraavaa kiertoa! Kunhan vain tietäisi missä se kierto nyt edes menee. Maanantain verikokeiden tulokset sain eilen, raskaushormonin määrä oli 6. Vähenemään päin siis. Edelleen on pientä tuhruvuotoa, mutta neuvolan terkkari antoi luvan jatkaa yrittämistä. Kysyin, että mistäs sen tietää oliko kohdun ulkopuolinen raskaus tai jotain muuta. Terkkari vain totesi, että ei pitäisi olla mitään, kun minulla ei ole kipuja, kuumetta tai muuta vastaavaa.

Nyt siis ihmetellään koska tulee seuraavat kuukautiset, jotta pääsisi taas kartalle tämän kierron kanssa. Ehkäpä peittojen heiluttaminen ei kuitenkaan olisi pahitteeksi tässäkään vaiheessa. Eihän sitä koskaan tiedä! ;)

P.S. Jostain syystä työnteko on tuntunut reilun viikon ja tosi raskaalta ja välillä sitä tarhantätinä miettii, että oikeestiko olen töissä ensin huutavien lasten kanssa ja sitten tuleen kotiin kuuntelemaan omia huutavia lapsia! Toivon todella, että tämä on ohimenevä vaihe! Olen vasta valmistunut ja aloittanut työt ja toivon, että tämä on erittäin nopeasti ohi menevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti