torstai 8. elokuuta 2013

Toista päivää raastava epävarmuus!

Heinäkuun lopulla kuukautiset sitten alkoivat ja pettymys oli pienoinen. Noh, harvemminhan sitä kuitenkaan ensimmäisestä kierrosta tärppää. Aloin jo kuikuilla tulevaa ovulaatiopäivää, kun kiertopäivänä 11 tuli merkillistä vuotoa. En keksinyt äkkiseltään mitä voisi olla, kun kuukautiset ovat aina olleet säännölliset eikä mitään ovulaatiovuotoja tai muita ole ollut. Eilen sitten päätin tehdä raskaustestin ja jumantsuikat sentään: 
Se näytti positiivista!Kuvassa tuo plussaviiva ei näytä ihan niin vahvalta mitä se oli oikeasti. Mutta nyt jos koska alkoi ihmettely. Menkat tuli ja testi näyttää plussaa... Koska olen sairaslomalla, kävin muista asioista työterveydessä. Puhuin lääkärille asiasta ja hän sanoi, ettei lainkaan ole tavatonta, että kuukautiset tulisi vaikka on raskaana. Jotenkin silti tuntu ihmeelliseltä.


Tänään tein sitten uuden testin. Samanoloinen semivahva plussaviiva tuli samanlaiseen testiin. Clearbluen digitesti näytti: "raskaana 2-3". Eli hedelmöittymisen olisi pitänyt tapahtua 2-3 viikkoa sitten. Vaikka en tarkkaa ovispäivääni tiedäkään, niin tuntuu silti omituiselta. Tuohon aikaan emme enää juurikaan peittoje heilutelleet, joten jotenkin tuntuu varsin epätodelliselta.


Haluaisin jo iloita tästä, mutta pelkään, että nämä ovat jotain keskenmenon peruja! Aamulla olin vielä ihan sekaisin, kunnes ihanat vaukkarit antoivat minulle järkeä päähän. Taidan odotella lauantaihin, tehdä vielä uuden testin ja arvioida tilanteeni sitten rauhassa (tai melko paljon vähemmän rauhassa) uudelleen.


Tällä hetkellä suhteellisen hyvä zen-fiilis ja rauhallinen olo. Huomenna saikulta takaisin töihin aamuvuoroon ja sitten onneksi viikonloppu. Tekisi mieli puhua tästä kaikille, mutta aion pitää suuni supussa. Paras ystäväni on ainoa, joka tietää (niin ja vaukkarit) ja hän on innoissaan puolestamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti