tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kyllä mää aina osaan nää sairaudet napata just oikeilla hetkillä...

Miten elämässä aina asiat menee näin! Meillä on mun ja siskoni synttärijuhlat täällä meillä lauantaina. Meidän kämppä on ihan hävityksen jäljiltä ja olin suunnitellut vaihtavani verhoja, siivoavani ja torstaina olisi tarkoitus jo alkaa leipomaan. Nyt sitten olen kipeänä! Eilen oli jo vähän sellanen olo, että alkaako joku tauti iskeä, mutta nukkumaan menin ihan hyvillä fiiliksillä.

Eka vessareissu yöllä ja olo oli vähän heikko. Kurkku oli kipeä, mutta ajattelin katsella mikä tilanne on aamulla. Sitten pari tuntia ennen omaa kellon soittoa heräsin, kun mies oli lähdössä töihin. Olo oli jo paljon huonompi: päänsärkyä ja paha kurkkukipu. Vielä ajattelin odottaa kellon soittoa ja kuulostella oloa. Mieli kuitenkin muuttui, koska en pystynyt nukkumana. Oli oli kuin runnellulla ja päässä jyskäsi. Kurkku oli kipeä, eikä nukahtamisesta tullu mitään. Siinä vaiheessa tein päätöksen, että kotiin on jäätävä.

Kaikki suunnitelmat meni nyt uusiksi. Oon maannu koko päivän. Yrittäny vähän nukkua, mutta kurkkukipu pitää hereillä. Lisäksi raskauden mukanaan tuoma alaselkäkipu ei hellitä, kun täytyy maata koko ajan. Olen yrittänyt vaihdella asentoja ja kun selkä ei ole yhtään notkollaan (lue: suorana), niin kipu ei ainakaan voimistu. Olen viimeisen päälle perfektionisti ja järjestän näitä kaikkia juhliakin ihan siitä ilosta, että pääsen touhuamaan, leipomaan ja laittamaan kotia vieraille valmiiksi. Siihen päälle sitten tuttujen, sukulaisten ja ystävien kanssa yhdessäoloa. Ensin tulee päivemmällä sukulaisia ja illalla kaverit.

Nyt vaan mietityttää miten kaiken saa tehtyä. :( Sisko pääsee tänne vasta perjantaina illalla yhdeksän tienoilla, joten ihan kamalasti hänestä ei ole apua kuin viime hetken jutuissa. Onneksi rottien häkin siivouksen ja pyykin pesun ehdin hoitaa jo eilen. Meillä on vielä jäänyt pari siivouskertaa miehen kanssa väliin, kun on ollut viikonloppuna muita puuhia, joten kämppä on tosiaan sen näköinen. Ollaan melkoisia possuja meinaan...

Kuumetta ei edelleenkään siis, mutta tämä kurkkukipu ja etenkin päänsärky on pahempaa kuin hetkeen muistankaan...

P.S. Jääkiekon Liiga lähenee kohti loppuaan ja muistakaahan kaikki nyt sitten hinata se Tapparan lippu kattoon ja kannustaa. ;)

2 kommenttia: