torstai 24. huhtikuuta 2014

Ensimmäiset hankinnat!

Voi rönö! Mulla on ollut vähän koneen kanssa ongelmia ja olen yrittänyt pariinkin otteeseen tehdä tätä samaa blogipäivitystä! Nyt uskon, että saan vihdoin ja viimein (!!!) tämän julkaistua. Huh.

Kuitenkin... Olimme pitkäperjantaina äitini kanssa paikallisella kirpparilla. Kiertelyssä meni aikaa ihan tosissaan ja teinpä ensimmäiset hankinnatkin pikkuiselle tulokkaalle. Kaikkea ihanaahan siellä olisi ollut, mutta tyydyin katselemaan unisex-vaatteita, koska sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Olen tosi tyytyväinen ensimmäisiin vaateostoksiini.


Tuossa on alimpana vaaleanvihreä body valkoisilla palloilla sekä vaaleankeltainen vastaava. Päällimmäisenä valkoinen ihana pehmoinen huppari, jossa vielä selässä tuollanen ihana nalle. Taisivat maksaa yhteensä jotain vajaa 2 euroa, joten ei hintakaan päätä huimannut. Bodyt ovat 56 senttisiä. En viitsi niitä hirveästi ostaa, koska meidän suvun lasten koot tuntien pikkuinen ei välttämättä mahdu niihin kuin ihan ohikiitävän hetkisen. Siksi ajattelinkin, että kirpparilta hyvä ostaa halvalla. Kuntohan tuon kokoisissa vaatteissa kuitenkin on hyvä!

Yläkerrassa meillä on startannut tuo lastenhuoneen remppa tosi hitaasti. Pääsiäisenä piti jatkaa, mutta materiaalit loppui mieheltä kesken, joten edistystä tapahtui vain pikkuisen. Olen ajatellut, että aikaa on, mutta nyt vähän mielessä jäytää, että kuinkahan tuo valmiiksi ajoissa saadaan... Kunhan saadaan isäni avuksi, niin uskon, että edistystä alkaa tapahtua. Toivottavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti