maanantai 28. huhtikuuta 2014

Rakenneultra!

Terveisiä rakenneultrasta! Kaikki hyvin ja pikkuinen vastasi hienosti viikkoja. <3

Pikkuinen oli kovin liikkuvainen ja pyörähteli kovasti. Ultraajalla oli kova työ ehtiä ottamaan mittoja, kun toinen pyörähteli niin hirmuista vauhtia. Käsi meinasi olla koko ajan pään mittaamisen tiellä. Toinen kun yritti laittaa peukkua jatkuvasti suuhun. :)

Sukupuolta sitten kysyimme, kun ultraaja kysyi olisiko vielä kysymyksiä! Kovasti siinä sitten tiirailtiin, mutta pikkuinen oli kovin kainomielisellä tuulella ja piti jalkoja visusti yhdessä. Kovin varovaisen tyttöveikkauksen ultraaja kuitenkin antoi. <3 Ei ihmettelisi kuitenkaan mikäli syyskuussa sieltä poika putkahtaisi. Eli epätietoisuudessa nyt joutuu elämään. Itse ehkä jollakin tavoin sitä tyttöä toivoin. Mietin, että voisihan sitä muutaman tyttövaatteen ostaa, ei sitä muutamasta haittaa ole. Saahan ne sitten myytyä eteenpäin. Mutta sitten mun taikauskoisuuteni ottaa taas vallan. :D Eli jos ostain etukäteen edes yhden tyttöjutun, niin varmasti tulee poika. ;) Vaikka terveys tärkeintä onkin, niin kyllähän nämä asiat nyt pohdituttavat, kun kaikki muuten oli kunnossa.

Siellä toinen yrittää sitä peukkua hamuilla. <3

3 kommenttia:

 1. Joskus siinä näköjään käy noinkin, että vauveli pitää paikat tiukasti piilossa :) Itse haluan niin kovasti tietää sukupuolen, että en tiedä miten kestäisin epätietoisuuden loppuun asti. Ette kuitenkaan ajatellut mennä vielä yksityiselle, jos sukupuoli vaikka selviäisi?

  Tosi hyvä laatuisen näköinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää olin asennoitunut siihen, että tuossa rakenneultrassa selviää! Kyllä mua varoteltiin, ettei se välttämättä selviä... Nyt tuntuu jotenkin mälsältä, kun ei pääse asennoitumaan siihen, että meille tulee pieni tyttö tai poika. Olis voinu ihan tosissaan miettiä nimeä ja hankkia tavaroita. Voihan niitä asioita nytkin tehdä, mutta jotenkin silti vähän harmittaa... En kuitenkaan uskalla alkaa täysillä ajatteleen, että tyttö tulee, koska sitten tulee kuitenkin poika ja sitten se on vähän shokki. :D

   Mietin tota yksityistä ultraa, mutta jotenkin sitten tuntuu vähän hölmöltä mennä vaan sen sukupuolen takia ja maksaakin kuitenkin ihan mielettömästi. Mutta täytyy myöntää, kyllä tää nyt vähän mua vaivaa! ;)

   Poista
 2. Ainakin Helsingissä neuvolalääkäri ultraa vielä rv28:n ja rv36:n neuvolöalääkärikäynneillä, kun sikiön tarjonta varmistetaan. Yleensä siellä viimeistään selviää sukupuoli. :)

  VastaaPoista