tiistai 20. tammikuuta 2015

Meidän tähtisilmä 4kk!

Sunnuntaina likalle tuli täyteen 4 kuukautta ikää! Nyt saisi sitten alkaa maisteleen niitä kiinteitä. Ensin ajattelin, että aletaan heti, mutta mukavuudenhalu voitti ja ajattelin katsastaa huomisen neuvolan ensin. Jos painoa on tullut hyvin tähän mennessä, niin ei jaksa vielä alkaa noiden kiinteyden kanssa puljaamaan. Ajattelin kuitenkin itse tehdä soseita ainakin alkuun. Toisaalta haluan myös, että tuo tottuu niihin purkkiruokiin, koska ne on käteviä, kun on reissussa. Mutta alkuun ainakin itse ja sitten ehkä niitä purkkimeininkejä voi sekoitella sinne itsetehtyjen sekaan.

Hurjasti on tultu eteenpäin siitä, kun vajaat 4 kuukautta sitten tultiin potilashotellista kotiin. Silloin tuo oli vain pieni pötkö, joka ei paljon liikkunut tai maailmanmenosta tajunnut. Nykyään kierähdetään vatsalleen oikean kyljen kautta ja eilen alkoi kovat reenit myös vasemman kyljen kautta. Ähersi ja ähersi, mutta vielä oli käsi tiellä. Hauskaa oli kuitenkin se, ettei tuo ollenkaan hermostunut. Siinä se kyljellään ähki ja välillä naureskeli. :D Oli ilmeisen huvittavaa puuhaa siis!

Neiti on todella kiinnostunut ympäristöstä. Katselee ja ihmettelee pää pystyssä ja hyvin tarkkana. Omalle peilikuvalleen hymyilee leveesti ja välillä naurahtaa. Vauvauinti-infossakin moni muu vauva vaan lötkötteli vanhempien sylissä rennosti, mutta meidänpä neiti halusi olla pystyssä ja katsella ympärilleen. Välillä kyllä toivoisi, että kumpa tuo vain olisi lötköttelisi. :D Aina se haluaa pungertaa mahdollisimman pystyyn. Meillä ei todellakaan asu enää mikään vauva, vaan iso tyttö jo! ;)

Huomenna meillä tosiaan on neuvola ja sen jälkeenkaverini tulee käymään tyttönsä kanssa, joka on meidän neitiä 4 vrk nuorempi. Mukavaa päästä turisemaan hänen kanssaan. Sellaisia kavereita, joilla ei ole lapsia, ei viitti tukahduttaa liialla vauvahöpinällä. Ymmärrän sen, koska itsekään ei vauvattomana silloin jaksanut määräänsä enempää äitien lätinöitä. ;)

2 kommenttia: