lauantai 18. huhtikuuta 2015

Mää en jaksa tätä sairastelua enää!

Kohta alkaa palaa käämi! Mulla vaan päänsärky tulee päivästä toiseen ja kurkku on kipeä. Lämpöäkin on siinä 37 korvilla, kun normi lämpö on ittellä sen 36,5 suunnilleen. Likkakin sai silmätulehduksen multa ja se ei ole nyt talttunut yhtään. Tänään juuri oli hirmuista huutoa ja murhetta ja neiti hiero silmiään ihan koko ajan. Pienten unien jälkeen sitten lopulta tilanne onneksi helpotti ja nyt taas ryömitään meneen paremmalla mielellä.

Lääkäri ei ikinä perjantaina soittanut mulle, että mikä influenssaviljelyn tulos oli. Kävin kyllä pika-crp:ssä toteamassa, että tulehdusarvot menee alaspäin. Maanantaille antoi vielä ajan katsomaan tuota tulehdusarvoa. Jos tää ei kuitenkaan lähde talttumaan viikonlopuln aikana, niin soitan kyllä aamulla kasilta taas terveyskeskukseen, että nyt saakeli soikoon joku tolkku tähän tautiin. Yritän levätä ja kotona kaikki asiat vaan makaa, pyykkiä kertyy ja tiskiä. Ulkona odottaa ulkohommat. Mitään ei saa tehtyä ja voi helvetti sentään!

Alan kohta jo luomaan mielikuvissani jotain kuolemantautia, kun ei tää lähde helpottaan. Yskäkin vaan pahenee koko ajan ja kurkkua kutittaa! Kyllä tässä alkaa voimasanoja tipahdella tällä menolla.


P.S. Neiti löysi tänään koiran ruoka- ja juomakipot. Nice! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti