maanantai 27. huhtikuuta 2015

Synttäriviikonloppu!

Vihdoin saatiin mun ja siskoni synttärikemut toteutettua, kun olen itse pikkuhiljaa tervehtynyt. Lauantaina oli tietysti myös se jännitystä nostattava game7 jääkiekossa. Lopputulos oli meidän kisakatsomon mielestä väärä ja kyllähän se juhlien tunnelmaa hetkeksi laski ja nosti pientä melko suurta v*tutusta. Kyllä se siitä kuitenkin sitten helpotti.

Perjantaina oltiin hallilla katsomassa viimeistä kotipeliä ja olihan likalle pakko ostaa pelipaita. Nyt on nimmarit ja kaikki. Oli hintansa väärtti, koska tuo tulee menemään neidille moooonta monituista vuotta, koska se on ISO! :D
 Miehen äidin koira ei ollut tyytyväinen, kun meidän likka oli sitä mieltä, että luu kuuluu hänelle.
 Itse pidin taas aikarajana, että viideltä on mun mentävä nukkumaan, että ehdin saamaan pari tuntia unta, ennen kuin neiti herää. Nukkumassa olin vähän viiden jälkeen ja unta sain sen pikkasen päälle kaksi tuntia kuten epäilinkin. Yllättävän pirteänä olin kuitenkin koko aamupäivän. Sitten kun neiti meni vaunupäikkäreille, niin minäkin suuntasin päikkäreille.

Siskoni perhe oli täällä yötä tietty ja ihana huomata miten tuo meidän neidin 6-vuotias serkkulikka on niin innoissaan vauvanhoidosta. Ja hän on oikeastaan aika taitava tuon meitin likan kanssa. Nostaa luontevasti ja ottaa syliin ja leikkii. Kanniskella en kauheasti anna, mutta pikkasen siirtää välillä tuota likkaa paikasta toiseen. Noita kun katseli, niin oma ajatus, että toinen lapsi joskus useamman vuoden päästä voisi olla mahdollista, nosti taas päätään. Onhan se ihanaa, kun toinen ottaa oppia toiselta ja toinen niin tärkeänä on isosiskon tehtävissä. Tämä siskon tyttö totesikin sunnuntaina: "Mää haluaisin, että *likan nimi tähän* olis mun pikkusisko". Lupasin sitten, että hän saa toimittaa isosiskon tehtäviä koska vaan, vaikka onkin virallisesti serkku. :)

Onneksi on jälleen lyhyempi työviikko miehellä ja perjantaina meidän olisi tarkoitus mennä grillaileen miehen siskon luokse. Sää ei kyllä kovin hyvää lupaile, että katsotaan nyt joudutaanko vallan sisätiloihin. Lauantaina suunnitelmissa mennä katsomaan uusin Avengers elokuviin ja laittaa neiti mummulle ja vaarille siksi aikaa hoitoon. Ollaan hurahdettu näihin Marvel-leffoihin ja tuo on ensi-illasta asti kuumotellut meitä, että täytyisi päästä katsomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti