maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ooh, vihdoin lisää hampaita (ja hermoja raastava mökki-ilta)!

Muutamana päivänä oon kiinnittänyt huomiota, että vähän nipistelee, kun neiti on tissillä. Mietin vaan, että taasko se on alottanut mun pureskelemisen vai onko maito jo NIIN vähissä, että se sapettaa. Mutta sitten teinkin tänään löydöksen neitosen suusta. Sieltähän pilkistää kaksi uutta hammasta. <3

Likallehan puhkesi samaan aikaan nuo molemmat alaetuhampaat, täsmälleen 5kk-päivänä. Olen ihmetellyt, että miten pitkään tässä menee, että niitä hampaita alkaa putkahdella lisää. Nyt oikean puoleinen etuhammas ja sen viereinen hammas (ei kuitenkaan tämä toinen etuhammas) pilkistää. Tuo etuhampaan vieressä oleva pilkisti vielä vähän enemmän ja etuhammas tuntui ja näkyi juuri ja juuri. Likasta tulee nyt sitten "hammaspuoli", kun tulee tuollain epätasaisesti. On tää hassua kuinka esikoisen kanssa kaikki on niin ihmeellistä ja tätäkin olen tänään kuuluttanut jokaiselle, jonka kanssa olen puhunut puhelimessa. :D Kyllä nämä onnentunteet pienestä revitään. ;)

Ehkäpä nuo hampaatkin sitten olivat osasyyllisiä pe-la ja la-su öihin. Oltiin tuo lauantain ja sunnuntain välinen yö mökillä ja se oli kyllä niin perseestä! Ja se ei kyllä ollut hampaiden vika, mutta neitin nukahtamiseen meni 2 tuntia! Ongelmana on, että meidän nukkumisvintillä ei ole pinnasänkyä. Nytkin tuo simahteli jo tissille ja melkein alkoi nukkuun. Sitten se kurkkas vähän ympärilleen (minä olin "nurkan" takana pois näkyvistä kyttäämässä) ja totes, että "jumpe sentään määhän pääsen liikkumaan". Likka käänty salamana ympäri, alkoi nauraa ja mönki ympäri vinttiä. Olisi halunnut leikkiä johdoilla, itkuhällärillä, lämmittimellä (auton sisätilan lämppäri) ja muutenkin meni ympäriinsä. Sitten veti hirveet kilarit, kun ei päästänyt lähteen sängyltään pois ja 2 tunnin päästä lopulta mies sai kauhukakaran nukahtaan. Loppuyö saattoi mennä hampaiden piikkiin, koska kuten edeltävänäkin yönä, niin tuokin yö meni tiuhaan heräillessä.

Tuo vintti on tosiaan vain nukkumavintti, eikä sinne mahdu pinnasänky, itse mahtuu korkeimmassa kohdassa istumaan. Pakko asialle kuitenkin on jotain tehdä ja nyt ollaan mittailtu ja todettiin, että sinne mahtuu pinnasänky, jos jalat leikkaa pois. :D Nyt olenkin ostamassa kirpparilta halpaa pinnistä, josta sitten sahataan jalat pois, puretaan, viedään osat vintille ja kasataan taas siellä. Josko juhannuksena ei menisi koko ilta sitten pilalle. Olin meinaan ton nukuttamisepisodin jälkeen NIIN pahalla päällä, että siitä "toipumiseen" menikin melkein loppuilta (lue: yö). Ehdin kuitenkin vähän grillailla ja sitten yö menikin tosiaan, kun likka heräili jatkuvasti.

Mutta ne hampaat... Onpa suloista! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti