maanantai 6. heinäkuuta 2015

Piiitkä (ja rankka) viikonloppu mökkeillen

Vietimme mökki-ilmastossa todella pitkän viikolopun eli välin to-ma. Torstaina alkuillasta olimme möksällä ja mies lähti isänsä ja veljensä kanssa perjantaina toiselle mökille. Me jäimme mummun ja muiden tuttujen huomaan tänne lähemmälle mökille. Mies palasi sunnuntaina melko myöhään, joten olimme vielä yhden yön möksällä ja tulimme tänään maanantaina kotiin.

Ei voi muuta sanoa kuin "puuuuh". On melko rankkaa olla tuon ikäisen kanssa mökkeilemässä... Itse neidin pitäisi päästä menemään joka paikkaan, mutta hevosmuurahaisia vilisevässä maastossa ihan joka paikkaan ei voi konttaavaa lasta laskea. Lisäksi melkein koko ajan tuuli oli aivan järkyttävä!! Jos kaupungissa tuuli oli kova, niin meidän järvenrantamökillä se tuuli oli välillä ihan käsittämätön. Onneksi välillä päästiin nauttimaan ulkoilmasta niinkin, että neiti sai tutkia ympäristöa itse konttaillen. Eihän sylissä kukaan kauaa jaksa.


Rasittavuutta lisäksi myös se, että meidän mökkipaikka on sellaine urheiluseuran paikka. Meillä ja mm. vanhemmillani on siellä pikkumökit ja lisäksi on yhteisiä tiloja. Ja voitte ehkä kuvitella kuinka tuossa ajassa ehti tavarat levittyyn. Aina oli jokin tarpeellinen tavara eri paikassa kuin minä tai likka. Tuntui, että juoksin vaan koko ajan ympäri tonttia hakemassa kamoja, laitoin neidille sapuskaa, syötin, nukutin ja kun likka nukkui yritin purasta jotakin itse ja tiskasin ja järkkäsin taas tavaroita "oikeaan" paikkaan. Vaikka apukäsiä olikin, niin tekemistä oli muka koko ajan ihan mielettömästi. Ikävä kyllä en kokenut, että rentoutumaan olisin juurikaan päässyt. Välillä olisin vain halunnut istua ja lukea kirjaa, nauttia auringonlaskusta ja olla. Kun sain neidin nukkumaan, niin silloin ehti onneksi vähän hengähtää ja nauttia ihanista maisemista. Tietty sitten mun vanhemmillani sattui juuri nyt olemaan pientä kränää ja kiukuttelivat siinä toisilleen... Että tooosi rentouttavaa sitten. Puuh!


Onneksi tässä viikonlopussa oli yksi todellinen päivien pelastus! Sain järkättyä kolmen kaverini kanssa muksutreffit. Perjantaina he tulivat tyttöjensä kanssa meidän möksälle ja vietettiin aikaa vauvojen kanssa herkutellen nyyttärimeiningillä. Oli mukava jutella asioista, jotka ovat muillekin ajankohtaisia ja nauttia vauvameiningistä. Ehkä vaikea uskoa, mutta tuo oli itselleni rennoin päivä. Oltiin vaan SAMASSA MÖKISSÄ koko päivä ja höpistiin, naurettiin ja syötiin. Ei tarvinnut minun juosta ympäriinsä ja hötkyillä. Nautin vain vauvamenosta. :) Supersuuri kiitos siis teille ihanille, jotka pikkuneitienne kanssa tulitte piristämään meidän viikonloppua perjantaina. Otetaan uusiksi joku kerta! Minä ainakin nautin olostani ihan täysillä.

Nyt jatkan sohvalla löhväämistä ja totaalirentoutumista kotioloissa. ;)

4 kommenttia:

 1. Kyllä se lasten kanssa vaan on niin paljon rentouttavampaa pysyä ihan kotona :D Tietää että nurkissa ei ole mitään vaarallista, eivät saa mitään rikki ja kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. No hei, ehkä joskus viiden vuoden kuluttua on jo ihan rentouttavaa mökkeillä muksujen kanssa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mää kun toivoin, että ens vuonna olis jo rentouttavampaa. :D Noh, ehkä se asteittain pikku hiljaa helpottaa... Ehkä. ;) Mutta joo, harmittaa kökkiä vaan kotona, mutta en tää vaan niin helppoa.

   Poista
 2. Kyllä on tullut huomattua että se lomailu on nykyään, noh, aika paljon vähemmän lomailua. Välillä tuntuu että kotona pääsee niin paljon helpommalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Silti on niin mälsää olla aina vaan kotona. :D Väkisin kinuaa johonkin mökillä tms ja sit on niiiin rankkaa. :D

   Poista