tiistai 14. heinäkuuta 2015

Särkänniemi-päivä!

En olisi ennen tätä päivää uskonut näin sanovani, mutta tänään oli yksi tämän kesän mukavimmista ja rennoimmista päivistä! :) Olimme Särkänniemessä anopin ja tämän miehen kanssa. Aivan huippua, että tänä kesänä taas alueelle pääsee ilmaiseksi. Nyt pääsimme miehen kanssa käymään muutaman kerran laitteissa ja neiti oli sillä välin mummun huomissa. Kävimme 5 eri laitteessa (yhdessä kahdesti). Istuimme terassilla, kun likka nukkui vaunuissa ja söimme hyvin Pitseria Pellen buffetissa neidin mussuttaessa maissinaksuja ja tomaatteja.

Emme pitäneet mitään kiirettä, käppöstelimme rauhassa ja nautimme yllättävän kauniista päivästä. Neitikin pääsi meidän kanssa karuselliin. Täytyihän toiselle nyt antaa tsäänssit ekaan laite-kokemukseen, vaikka eihän tuo siitä mitään tule muistamaankaan... Mutta kuvia jäi muistoksi ja ehkä se oli tärkeämpää äitille kuin tyttärelle tässä tapauksessa. ;)

Isin sylissä Karusellissa!
Pelasimme myös muutamia kojupelejä ja minä voitin siinä huippuhauskassa delfiiniralli-pelissä likalle pikkuisen pehmolelun, kun voitin sen erän! Siellähän nykyään pitää pelata useita pelejä ja kerätä pisteitä, jos tahtoo niitä isoja palkintoja. No, tuo pikkuinen punainen hai sopi meille oikein hyvin. Se delfiinipeli on muuten ihan mun ja mieheni suosikkeja ja joka kerta vähän koitetaan, kun Särkässä ollaan. Siinä siis tähdätään palloilla pikkuisiin reikiin ja reikien arvon mukaan delfiini sitten liikkuu radalla. Ja jos saa vähän omakehu haista, niin ei ollut eka kerta kun voitin! :D

Neiti ja äitin voittama pehmolelu! :D
Neiti pysyi koko reissun ajan hyväntuulisena vaunuissa matkaten. Ensin ajattelimme ottaa matkarattaat, mutta otettiin sitten nuo meitin yhdistelmät, kun ovat tukevammat. Ja hyvä kun otettiin. Matkalla Särkänniemeen neiti nukahti puoleksi tunniksi autoon ja oli sitten ihan väsy melko nopeasti taas. Nyt vasta tajusin, mistä on kiikastanut, kun matkarattaisiin ei ole ihan aina nukutus onnistunut. Neidin pitää nähdä minut (tai muu nukuttaja siis). Ei saanut laittaa harsoakaan tai mitään, ennen kuin uni oli kunnolla tullut. Eli pienet kiukut meillä oli, mutta muut oli sillä välin terassilla ja minä löysin kivan varjopaikan, jossa lykkiä vaunuja ja katsella iloisia ihmisiä! :)

Joten ihan tositositosi kiva päivä, vaikka ollaankin kaikki nyt ihan väsyjä ja ennen nukkumaan menoa likka keräs melkoset kilarit ja itkupotkuraivarit tuossa. Ei haitannut kuitenkaan ollenkaan, kun mieli oli virkistynyt. Mies oli odottanut 5D-kauhukinoa ja olihan se ihan hassu. Tuon kun vielä saisi oikeasti K18-juttuna jossain. Nythän tuo oli K12 eli ei kovin hurja. Vaikka siinä työntekijä sanoikin, että 9-vuotias saa mennä aikuisen kanssa, niin en kyllä päästäisi niin nuorta vielä. Oli kyllä sillä tavalla ahdistava ja painostava. Mutta vähän roiskusi vettä naamalle, tuuli puhalsi ja penkit heilui. :D Ja muuten, on ihan puppua, että Tornado olisi paras laite. Olen edelleen samaa mieltä kuin jo kauan olen ollut: Paras laite on ehdottomasti Half pipe, jossa nytkin kävimme kahdesti. :)

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen päivä ollut teillä. :) Ja mahtavaa tosiaan, jos alueelle pääsee nyt ilmaiseksi. Me käytiin Särkänniemessä viime kesänä ja hieman kyllä kirpaisi maksella, minä kun en juuri laitteissa käy kun tulee huono olo. Tänä kesänä ei varmaan kuitenkaan sinne lähdetä, ehkä ensi kesänä taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mekään oltais menty, jos lapsenvahdit olis joutunut maksamaan mansikoita alueelle pääsystä. Joskus aiemmin tosin näsinneulaan ja akvaarioonkin pääsi ilmaseks, nykyään nekin maksaa. Ja koiramäkeen ei sit menty, kun olis ollu 15e/naama ilman ranneketta. Aika kova hinta olis ollu, kun vähän koiranpentuja oltais menty kattomaan. ;)

      Poista