lauantai 5. syyskuuta 2015

Rehellinen vaatepostaus!

Rehellisen tästä tekee se, ettei tässä puhuta muista kuin vaatteista (joten yritän ihan tosissani keskittyä :D) ja se, että tässä ei rehennellä millään tyylikkäillä ja sievillä asetteluilla tai huippulaadukkailla kuvilla. Kuvat on laadultaan mitä on, parhaani tein meidän hämärässä kämpässä! Sellasia rehellisen karuja ja realistisia otoksia siis. ;) Enkä halua kettuilla kenellekään, musta on upeeta, kun jotkut saa otettua niin hienoja kuvia! Mutta ainakin neidillä on vaatetta! Olen hamstrannut tässä jo pitkän aikaa erilaista vaatetta, lähinnä käytettynä. Kuvista uupuukin jotain, kun jotkut oli likaisena jo tai muuten vain unohtui kuvaussession ulkopuolelle.

Meidän talvihaalari. Tilasin sen H&M:ltä googleteltuani ensin kokemuksia kyseisen lafkan ulkovaatteista ja löysin oikeastaan vain positiivista juttua! Haalari on vielä toistaiseksi TOSI reilu (koko 86). Mitoitus ei ehkä paras meidän neidille, mutta tämä on kuitenkin uusi (eli ei ole pesu kuluttanut) ja erittäin halpa siihen nähden (29,90e). Luulen, että puntit alkaa ekana käymään sitten lyhyiksi, mutta katsotaan nyt miten tämä toimii. Mieleni teki tilata sellainen leopardikuvioinen tai pinkki. Ajattelin sitten kuitenkin, että tämä on nätti, mutta neutraali. Pipoilla ja tumpuilla saa sitten väriä!


 Kirpparilta löydetty takki. Tuntuu ainakin tosi lämpöiseltä. Huppu on tuollaista karvavuorta ja muuten on topattu. Päältä farkkukangasmaista ja koristeltu söpöillä pikku pöllökuvilla! Tämä varmaan lähinnä hoitaa sellaista kauppa/kyläilytakin virkaa! Vähän tuntui likalle vielä reilun kokoiselta, mutta eiköhän se siitä mallaannu. :) Ja hintaa tällä taisi olla muutama euro, tarkkaan en muista.


Tämä mekko ei todellakaan pääse oikeuksiinsa kuvissa. Tuossa lähikuvassa väri on liian hailu ja alemmassa kuvassa liian kirkas. :D Oikeasti väri on jotakin siitä väliltä, mutta tyyliltään kuitenkin tuollainen pikeemekko. Se on H&M:ltä alennuksesta, taisi maksaa 5 euroa ja nyt odotan kuumeisesti, että saan johonkin pukea likalle tuon päälle. Olen ihan rakastunut tähän.



Toinen rakkauden kohde. Kirpparilta (taisi maksaa 2 euroa) löydetty ylisöpö collegetunika. Edessä tuollainen pieni tasku, jossa lukee little angel ja takana siivet. Olen niin myyty! Pieni todella hailu läikkä oli tossa taskun vieressä, eikä se lähtenyt pesussa, mutta sitä ei onneksi huomaa, jos ei syynää.



Työkaverin tyttäreltä ostin vaatekassin, joka oli täynnä tosi hyväkuntoisia vaatteita. Maksoin siitä 12 euroa. Siihen satsiin kuului muun muassa tämä ohut tunika ja neljät sukkahousut. Sukkikset ei ole yhtään sellaiset nyppääntyneet, millaisiksi ne helposti menee. Muut ovat paksummat, mutta nuo punaiset tuollaiset hienostelusukkahousut. ;)



Tästä kuvasta Pikku Myy -body ja Minni-paita kuuluivat tuohon 12e kassiin. Born loud -paita on H&M:n alerekistä (3 euroa) ja vaaleanpunainen pitkahihainen facekirpparilta (alle 1 euron taisi maksaa). Tuo t-paidan teksti osui ja upposi niin hyvin, että se tarttui mukaan ihan vain sen takia. Se on poikien osastolta, mutta sillähän nyt ei merkitystä ole.


Näistä fleecetakki ja etummaisin collegepusero on siitä 12 euron kassista ja keskimmäinen facekirpparilta (jotakin 1 euron luokkaa). Tuo takki vielä tosi reilua kokoa, kun etummaisin taas on nyt justiinsa sopiva ja menee kohta jo pieneksi. Samalla tuo etummaisin on myös hyväkuntoisin. Siinä oli niin ihanan pehmeä sisäpuoli vielä, ettei sitä varmaan ole käytetty kertaakaan.


Farkut on 12 euron kassista ja Name it:n tähtihousut on äitini ostamat. Ne taisi olla aika kalliit, varmaan peräti 19.90 euroa. Ne ajaa sellaista vähän parempien housujen virkaa. Tai kuten meillä sanotaan paremmista housuista: mestahousut! :D


Päällimmäinen velourmekko on saatu enoni vaimolta ja sitä on serkkuni lapset pitäneet. Kunto on silti edelleen tosi hyvä. Born to dance -mekko on 12 euron kassista!


Minä en ole ollut mikään suuri Me & I -vaatteiden fani, mutta nyt tuli melkoinen löytö. Nämä ovat siis tuosta 12 euron kassista: pupubody, pupuvelourhousut ja kissacollegehousut. Ovat tosi hyväkuntoisia ja etenkin nuo kissahousut miellyttää omaa silmää todella paljon.


H&M:ltä ostettu "ota 3 maksa 2" -tarjouksesta. Ovat niitä organic cotton -bodeja ja mun mielestä tosi miellyttävän tuntuisia ja mukavan oloisia likan päällä. Eivät kinnaa ja tykkään erityisesti, että tuolla alaosassa on rypytykset, niin istuu vaipan kanssa paremmin. Nämä ovat sellaisia lemppariperusvaatteita!


Äitini teki löydön sukkamyymälästä, jossa myytiin myös Pikkuset-merkin vaatteita ja sattui olemaan vielä alennuksessa. Jos näyttää vähän nuhjaantuneelta, niin johtuu siitä, että ovat olleet käytössä ja menossa jo kohta pesuun. ;) Tuo karkkibody on aivan älyttömän söpö ja housut tulee olemaan pitkäikäiset. Nyt käytetään noilla käännetyillä punteilla, mutta pituutta saa vielä roimasti lisääkin tuosta resorista (kuten näkyy). On myös sen oloiset, ettei kinnaa mistään ja on varmasti miellyttävät päällä. Ja mikä parasta - kotimaisia! Hintaa taisi olla 5 euroa/kappale.


Tässä kuvassa likalla päällä nuo Pikkuset-housut ja joulupukilta (lue minulta) saatu huippusöpö Maxomorran pöllöbody. Ostin bodyn reilulla sovituksella ja tuo oli nyt ekaa kertaa eilen päällä. Sopii kuin nakutettu noiden housujen kanssa.


Voin kertoa, että likalla on nyt vaatevarastot suhteellisen hyvällä mallilla! Kenkää täytyy vähän ostaa vielä, mutta kaikki ajallaan. 12 euron kassissa oli myös Vikingin talvikengät, mutta ne olikin sitten liian pienet. Pohjallinen on täsmälleen saman kokoinen, kuin tänä kesänä käytössä olleissa kävelykengissä. Toivon, että nuo kengät menisi nyt vielä hetken aikaa ja sitten täytyy alkaa miettiin tosissaan kenkahommia. Varsinkin, jos päiväkotielämä alkaa ensi kuussa. Ainiin ja siinä tapauksessa tarvitaan myös kuravaatteet.

Tumput on ostettu, samoin parit rukkaset. Ihanan pipan löysin myös alennusmyynneistä ja aiemmin esitelty ruusukepipa on käytössä nyt. Ja koska en millään pysty olemaan pelkästään sovitussa aiheessa niin: Mulla on työhaastattelu ensi torstaina!!! :D

6 kommenttia:

  1. Kivoja, tyttömäisen suloisia perusvaatteita pienellä summalla :)

    Minäkin hommasin toppahaalarit (fb-kirppikseltä) koossa 86 ja nyt kauhistelen, että onko ne aivan jätit kunnon talvella :/ Jää nähtäväks. Pitää laittaa myyntiin ja ostaa uudet jos ovat niin valtavan isot kuin miltä nyt näyttää. Toisaalta kenkien päälle voi jäädäkin vähän ylimääräistä, mutta jos hihat ovat hirmu pitkät, niin niitä on toppavaatteissa hankalampi kääntää kuin sisävaatteissa.

    Onnea haastatteluun mikäli ei muista myöhemmin sanoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä muakin vähän hirvittää toi kokoasia! Varsinkin, kun tässä vasta opetellaan käveleen ja jos on ihan tönkkönä, niin miten toi vasta sitten käveleen oppinut likka pysyy muka pystyssä. :D Mutta toivon, että tuo siitä käytössä sit notkeutuu. Eihän noi lapset nyt tässä koossa enää kasva kauheaa vauhtia, että mietityttää kyllä. Mutta kyllä sekin sitten ottais päähän, jos pieneksi jäisi liian aikasin. Vaikeaa! :D

      Ja kiitos! :)

      Poista
  2. Söpöjä vaatteita on neidillä :)

    Mä oon katsellut samaista toppapukua, mutta vielä en oo tilannut. Vaikuttaako lämpimällä ja muutenkin kelvolliselta? :D Entäs koko, vaikuttaako reilulta? Musta tuntuu että kaikki noi ulkovaatteet on ihan ihme kokoisia. Meillä nytkin välikausihaalari on kokoa 68 vaikka neiti on jo 2kk käyttänyt 74 vaatteita ja silti puvussa joutuu kääritään hihat oikeen kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea sanoa tuohon kokoasiaan juuta tai jaata! Neidillä oli jo keväällä välikausihaalarina kokoa 74 oleva haalari, joka oli melko reilu! Nyt testasin ja nyt se on just sopiva. Käytössä sisävaatteissa meillä osa 74 kokoa, mutta paljon jo myös kokoa 80. Jotkut 74 on jäänyt jo pieneksi. Varmaan koon 74 haalari olisi nyt JUST sopiva tai vähän jo nafti meille, 80 koon haalari varmaan vähän reilu ja VOI olla, että se menisi meille koko talven. Pelkäisin kuitenkin, että jalat jäisi lyhyeksi. Tuo 86 on likan päällä melkosen iso tällä hetkellä. On vaan pirun vaikea miettiä noita kasvunvaroja ja muita... Mutta meidän välikausihaalari tosiaan sellanen 5 eurolla ostettu Reiman kulahtanut haalari ja sillä saa likka selvitä. Kyllä näihin vaatteisiin saisi rahaa menemään, joten tuo saa nyt kelvata. :D

      Mutta muuten haalari tosiaan vaikuttaa mielestäni hyvältä. On paksun ja lämpöisen oloinen ja ihan tosiaan kelvollinen. Ei ollut kuitenkaan kallis ja ajattelin just sitä, että jos käytettynä ostaa jonkun merkkihaalarin voi joutua maksaan enemmänkin ja sitä sit voi olla pesty ja jo kulumaa polvissa ja pepussa.

      Poista
  3. Ihania :) Sinulle on muuten haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hui! :D Tai vaikeinta taitaa olla tuo blogien nimeäminen, mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi. Erilaisiin kysymyksiin onkin kiva vastata ja sun keksimät vaikutti ihan hauskoilta. :)

      Poista