tiistai 1. syyskuuta 2015

Syysflunssa - toivottavasti eka ja vika!

Kolme viikkoa kestin päiväkotielämää, kunnes tauti iski. Luulin jo, että olisin selvinnyt, mutta taisin nuolaista liian aikaisin. Torstai-iltana alkoi, ihan naps vaan, kurkkukipu. Perjantaina aamulla se oli jo melkoinen, lisäksi päätä särki ja oli muutenkin vähän heikko olo. Ei kuitenkaan kuumeinen, joten suunnistin töihin. Päivä meni ihan mukavasti ja illalla äitini tuli hakemaan minut ja likan mökille viikonlopun venetsialaisia varten. Mies tuli perässä lauantaina!

Olo kuitenkin huononi ja lähdimme miehen kanssa sitten lauantaina kotiin. Vähän oli lämpöäkin... Neiti jäi mummun ja vaarin toiveesta mökille ja pääsin paranteleen rauhassa. Likka vielä tuotiin meille sunnuntaina iltapäivällä, joten sain ottaa rennosti hyvän aikaa. Eilen en mennyt töihin, mutta tänään tiistaina olin jo jälleen töissä. On vähän kipeä olo, mutta ei kuumetta ja toisaalta "en tarpeeksi kipeä" kotona olemiseen.

Ärsyttävintä on kuitenkin, että tämänkin taudin tartutin likkaan! Sunnuntai-iltana mittasin neidille kuumetta ja nokka hänellä vuotaa. Onneksi tosin vuotaa, eikä pakkaannu mihinkään. Ja mitenkään itkuinen ei neiti ole ollut, vähän rauhallisemmin pötkötellyt vieressä säkkituolilla. Räkää vaan menee joka paikkaan, kun nenä taitaa kutista (mulla ainakin kutisee) ja hieroo sitä kädellään. Tänään tosin likka on jo tuntunut vähän virkeämmältä kuin su- ja ma-iltoina. Toivon todella, että parempaan suuntaan ollaan siis menossa!

Mulla töissä jäljellä enää 3 päivää ja sitten ainakin loput syyskuusta olen neidin kanssa kotona. Työkuvioista riippuu miten jatko sitten menee. Kun olisi vakkaripaikka tiedossa suhteellisen lähellä, niin mielelläni kyllä menisin töihin. Ja nyt oli tämä sijaisuus tässä ensin eräänlaisena "harjoittelujaksona". :D Osasin vielä olla päikyntäti! ;)

P.S. Oon tehnyt ihania vaatehankintoja viime aikoina! Oikeita löytöjä, lähinnä käytettynä/kirpparilta, mutta jotain uuttakin. Kiinnostaako teitä lastenvaatepostaukset? Mietin otanko vaatteista vähän kuvia ja tekisin niille ihan oman juttunsa?

5 kommenttia:

 1. Täälläkin on Lotalla nenä vuotanut jo parisen viikkoa ja mulla ollut kurkku kipeä, muttei muuta. Toivottavasti ei sen kummempaa tautia tulisikaan.

  Kirjoittele vaan vaatteista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tosiaan teille iske pahaa tautia. Ei tämä meidänkään toistaiseksi paha ole ollut, mutta kuitenkin sellanen, että voimia verottaa ja tietää olevansa kipeä.

   Poista
 2. Jos tauti tulee, niin on sitä kyllä älyttömän hankalaa olla tartuttamatta muihin :/ Mutta hyvä jos teillä meni tauti noinkin äkkiä ohi!

  Ja olis kiva nähä vaatteistakin juttua :) Lastenvaatteet on aina niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tunnu tämä tauti ainakaan mulla tai neidillä kovin rajulta, mutta itselläni silti (ikävä kyllä) jälleen pitkäkestoinen. Töissä olen, mutta päätä särkee varsinkin sitten iltaisin ja töissä palelen ja olen tosi väsynyt. Nyt tää sit tosin tarttu mieheenkin... Hittolainen sentään!

   Poista
 3. Kiinnostaa vaatepostaus. T.päivi

  VastaaPoista