maanantai 20. tammikuuta 2014

Epävarmuus kurkistaa nurkan takaa...

Tänään on alkanut epävarma olo hiipimään. Tässä mennään nyt melko tismalleen samoissa viikoissa, kuin viime keskenmenon aikaan. Tänään mulla oli ihan samanlainen fiilis töissä, kuin viimeks. Sellanen pieni lämmönnousu, omituinen/heikko olo ja sitten alavatsassa alkoi tuntua sellainen pikkanen kipu. Ei se oikeastaan kipua ehkä ollut, mutta tunnetta. Vähän niinkuin menkkakipua, muttei ihan. Jokaisella vessareissulla olen syynännyt paperin tarkkaan, ettei vaan ole verta!

Viime kerralla vielä lähdin sitten kotiin, kun tunsin itseni sairaaksi. Mietin vielä, että pystyisin kyllä jatkamaan, mutta lähden kuitenkin kotiin. Ja onneksi silloin lähdin. Nyt olin taas vaihteeksi taikauskoinen ja ajattelin, että jos nyt lähden kotiin, niin sama toistuu. Vielä ei ole mitään vereen havaittavaakaan näkynyt, mutta jokainen vatsan nippailu, tunne ja vääntö on alkanut aiheuttamaan ylispekulointia. Ei hyvä!

Samanlaista epävarmaa katsetta on tänään löytynyt niin koirasta 
kuin omistajasta, syyt tosin ovat olleet erilaisia.

Eilen kyllä miehen kanssa ihmeteltiin mun tissejäni. Vasemmanpuoleinen on aina ollut isompi, mutta nyt se on mielestäni selkeästi isompi. Lisäksi se on vähän arka yläosastaan ja tuntuu turvonneelta. Mieskin tunsi sen. Oikeanpuoleinen näyttää yhtä onnettomalta kuin aina. Nännit ovat kyllä pysyneet edelleen kipeinä, koska suihkussa käydessä tuntuu, että ne ovat koko ajan tiellä ja huidon niitä käsilläni ja se on hiukkasen kivuliasta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti