keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Plussattu!

Tänä aamuna tein raskaustestin ja haaleaa plussaahan se jälleen näytti. Raskaaksi tuleminen on siis jopa luvattoman helppoa minulle. Mutta eipä tämä todellakaan herkkua ole tälläkään tavalla kuin itselläni nämä asiat ovat menneet. Viiva oli samanlainen hailakka kuin aiemmillakin kerroilla. Tänäänhän siis on kp37. Viime raskaudessa kun testailin, niin viiva ei juurikaan vahvistunut, ihan pikkaisen vain. Nyt siis mietityttää, että onko nämä haaleat viivat alkusoittoa sille, että taas menee kesken. Kuvassa viiva näyttää vielä vähän haaleammalta, mitä se oikeasti oli.En vain JAKSA sitä pettymystä, epätoivoa, itkua ja kyyneleitä enää. Tällä hetkellä fiilikset on ihan ok! En hypi kattoon, mutta olen mielissäni. En stressaa ja se tuntuu tosi hyvältä. Ajattelin, että voisin vielä tehdä digitestin sitten, kun sen pitäisi näyttää 3+ -vaihtoehdon jo melkolailla varmasti. Eli ilmeisesti ensi viikkoon odottelisin. En tietysti ole yhtään varma ovisajankohdastakaan, joten en haluaisi hätäillä ja aloittaa sitä panikointia, jolta olen tässä nyt hyvin välttynyt.

Joko siis kolmas kerta toden sanoisi? En voi sanoin kuvailla kuinka paljon mua pelottaa se keskenmeno. Toisella kerralla jo olin niin varma, että nyt kaikki menee hyvin ja mulla oli tosi hyvät fibat koko ajan. Nyt en varmaan uskalla missään vaiheessa antaa itselleni lupaa iloita. Pudotus on vaan liian korkeelta...


12 kommenttia:

 1. Onnea plussasta! Toivottavasti tämä nyt pysyisi matkassa mukana. Kannattaa tosiaan tarkkailla lähteekö viiva vahvistumaan. Onneksi kuitenkin teille raskautuminen on ollut helppoa, vaikka eihän se tee toistuvista keskenmenoista yhtään sen helpompaa. Onnea nyt kuitenkin teille tähän alkuraskauteen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tosiaan lähtenyt viime raskaudessakaan juuri viiva vahvenemaan ja se tässä huolettaakin... Ärsyttää olla huolissaan asiasta jolle ei mitään voi!

   Poista
 2. Vau! Siis sä oot ihan uskomaton! :) Tuut ihan mielettömän helposti raskaaksi! Nyt kaikki sormet ja varpaat ristissä että kolmas kerta toden sanoo ja tämä pysyy kyydissä koko matkan <3 Onnea!

  p.s. Poistaisitko tuon robottitoiminnon, olisi kivempi kommentoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä osuus on helppoa! Mikään muu sitten ei olekaan... Huoh, stressi kasvaa koko ajan ja pohdin noita haaleita viivoja, mitä oon aina saanu. Eilen kun testasin, niin yritin jo olla sormet ristissä, että nyt se viiva olis sellanen kunnollinen. Mutta ei!

   P.S. Mikä on robottitoiminto? :D Oon ihan tosi huono käytetään näitä sivuja. ;)

   Poista
  2. Noh, eiköhän se siitä tummu :) Monta päivää sulla on nyt kulunut oviksesta?

   Robottitoiminto on se, kun kommentoijille tulee sellainen numero- tai kirjainyhdistelmä mikä pitää syöttää että voi kommentoida. Sen saa asetuksista pois, kommentointi kohdasta. Se on vaikeaa laittaa jos kommentoi kännykällä :)

   Poista
  3. Ahaa! No enpäs tajunnu, että mulla edes on sellanen. Kunhan pääsen koneelle, niin käyn poistamassa. :)

   No viime raskaudessa se ei tummunu, sen takia nytkin alan kerään sitä stressiä. Mutta oviksesta ei siis ole hajua ollenkaan. Enhän ole edes edellisissä raskauksissa ollut varma ajankohdasta. Kun yhtään normaalia kiertoa ei edes ole ollut sen jälkeen, kun ehkäisy jätettiin pois.

   Poista
  4. No onpas jännää kun pääset ultraan, että mitä siellä näkyy, kun et tiedä tarkkaa "aloitus" ajankohtaa!

   Poista
  5. Joo, justiinsa tässä yritän varailla aikaa alkuraskauden ultraan. Toivottavasti onnistuisin saamaan ajan niin, ettei tarvitse töistä lähteä aiemmin ja selitellä menojaan...

   Poista
 3. Oi, onnea plussasta ! Toivotaan, että tällä kertaa pysyy matkassa :) Toivon itsekin saavani oman pikkuisen jonain päivänä -mielellään mahdollisimman pian, kiitos! ;)

  Olen lukenut paljon blogeja ja keskustelupalstoja ja pistää kyllä miettimään.. Tuntuu hassulle, että kun lapsia syntyy tähän maailmaan niin paljon, niin miten se voi olla niin vaikeaa saada se pieni aluille ja vielä pysymään matkassa!?
  Miksi toiset saavat lapsia niin helposti ja toisilla se on työn, tuskan ja lukuisten pettymysten takana? Miksi esimerkiksi narkkarit, alkoholistit ja muut plussailevat "ihan vahingossa" samalla, kun toiset yrittävät kaikkensa elääkseen terveellisesti ja maksimoidakseen hedelmällisyytensä, eivätkä siltikään onnistu. Se onnistuminen tässä asiassa taitaa olla niin monen tekijän summa, ettei sitä pieni ihminen ymmärrä! :D

  Meillä on vasta syyskuussa jätetty ehkäisy pois ja yritystä onkin takana vasta kovin vähän aikaa. Pelottaa, että miten itse kestän sen, jos vauvaa joutuu odottamaan kovinkin pitkän aikaa. Olen ehkä vähän hätähousu luonteeltani noin muutenkin, heh.. :D Pitäisi kai malttaa mielensä ja yrittää ottaa mahdollisimman rennosti. Välillä onnistunkin, mutta kummasti aina loppukiertoa kohden vauvat valtaavat ajatukseni :D

  Tsemppiä, tällä puolella ruutua pidetään peukkuja! :)

  -Jessica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo juuri pistää ihmetyttämään, että miksi ei luoja suo (vaikka en erityisen uskovainen olekaan) lasta sellaisille, jotka sitä kovasti toivovat ja ovat vielä muutenkin soveltuvia ja kaikkensa tekevät.

   Onnea vauvantekopuuhiin myös teille! Itsekin olen hätähousu, joten tiedän tunteen. ;)

   Poista
 4. Hurjasti onnea <3 peukut pystyssä, että pysyy kyydissä :)

  VastaaPoista