keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ensimmäinen hormoni-itkukohtaus havaittu!

Haha, kylläpäs jälkikäteen melko pian huvitti, kun kehitin eilen nopean itkukohtauksen ihan mitättömästä asiasta. :D

Minun teki hirmuisesti mieli ScanBurgeria. Minä pidän sellaisista vähän löllöistä ranskalaisista ja paikallinen Neste tarjoilee hirmuisen määrän sellaisia. Olimme miehen kanssa sopineet, että käyn hakemassa ruuat valmiiksi, kun hän tulee iltavuorosta kotiin noin klo 21.45. Tajusin sitten puoli yhdeksältä, että se puljuhan menee kiinni jo yhdeksältä. Pikainen soitto sitten miehelle, että mitä tehdään. Mies sitten vähän nyreissään oli, mutta koska halusin nimenomaan Scanista aterian, hän sanoi ottavansa vain burgerin ja syö sen sitten vähän jäähtyneenä. Minä sitten tivasin, että ei se oo kiva hänen syödä kylmää ruokaa ja mies totesi, että onhan se vähän mälsää, mutta jos haluat sitä syödä, niin käy hakemassa.

Tästäpä sitten kehitin mielikuvan, kun syön oman ruokani yksin ja mies syö möksänä sitten omaa jäähtynyttä, mahdollisesti mikrotettua, burgeriaan.... Ja pillahdin itkuun! :D Mies taisi jopa vähän säikähtää ja korjasi äkkiä, ettei tämä nyt itkun asia ole, että kyllä se on ihan ok. Minä sitten kuitenkin ehdotin Hesburgeria, kun se on paikallisella ABC:llä auki 24/7 ja se sopi molemmille. Mutta olihan tuo nyt ihan naurettavaa! Totesinkin miehelle, kun hän tuli, että olin aika kauhea ja naurettiin hommalle yhdessä.

Siltikin! Vältän viimeiseen asti syyttämästä raskautta lähes asiassa kuin asiassa, kuten eräällä tutullani oli tapana. Se oli sitten raastavaa, kun hän sai sanoa mitä tahansa törkyjä muille ja kaikki johtui vain raskaudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti