torstai 16. tammikuuta 2014

Jokaisen vessakäynnin pelko!

Vaikka olen pyrkinyt ressaamista vähentämään ja siinä olen suhteellisen hyvin onnistunutkin, niin vessareissuilla aina tuntuu silti yksi sydämenlyönti jäävän välistä. Jokaisella vessareissulla kun ehtii sen sadasosasekunnin ajan miettimään, että nyt siinä paperissa näkyy verta. Viime kerrallahan se totaalinen romahdus (luojan kiitos) tapahtui sentään omassa vessassa. Joku sisäinen vaisto sai mut tuntemaan itseni sairaaksi ja lähdin kesken työpäivän kotiin. Kotona ei sitten enää tarvinnut miettiä miltä näyttää ja mitä voi näyttää.

Joten nyt ihan jokaisella vessareissulla mielessä käy se mahdollisuus, että verta tulee paperiin. Se on onneksi tosi ohimenevä tunne, eikä sen kummemmin lisää ressaamista. Siltikin se pieni ajatus jäytää koko ajan päässä ja se on melko ärsyttävääkin.

P.S. Lisäksi olen taikauskoinen ja pelkään, että jos hehkutan etukäteen ja huonosti käy. Siksi olen siirtänyt foorumeilla pyörimistä ja kertonut tästä mahdollisimman vähän kenellekään. Joten pelkään, että jos menen foorumeille antamaan luvan itselleni innostumiseen, niin alas tullaan jo nopeasti. Tyhmää edes ajatella noin, koska se on sitä typerää taikauskoa! Jossain vaiheessa lähiaikoina kyllä varmasti menen ainakin kurkkimaan vauva.infoa. Suosittelen sitä kyllä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti