torstai 19. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen puolivuosikas täynnä!

Neitille tuli eilen täyteen 6kk! Vau, ollaanpa meillä jo isoja. Kiitos Elämän pienet ihmeet -blogin S Koolle vinkistä, sain upeita puolivuotiskuvia likasta. Sälekaihtimet ylös makkarissa, että saatiin luonnonvaloa. Fatboy-säkkituoli meidän sängylle ja siihen valkoinen peitto päälle. Ja ei muuta kuin räpsimään. Tuli niin mielettömästi söpöjä kuvia, etten osaa ikinä valita niistä seinälle päätyviä!Lisäksi meillä oli tänään neuvola ja likan eka hammaslääkärikäynti. Painoa ja pituutta oli tullut tosi hintsusti, mutta terkkari ei vaikuttanut olevan huolissaan. Kasvuhan kai vähän hidastuukin... Mutta jäin kyllä silti vähän miettimään asiaa. Olisiko painoa ja pituutta tarvinnut tulla enemmän? Seuraava neuvola on kuitenkin sitten vasta 8kk iässä. Painoa oli tullut inasen vajaassa kuukaudessa muistaakseni 340g ja pituutta alle 1cm. Miltä kuulostaa?


Hammaslääkäri oli samassa rakennuksessa ja heti neuvolan perään. Likka alkoi olla jo väsynyt, kun oltiin jo päikkäriajoissa. Hetken hamppulääkäri selosti perushammasasiaa ja sitten kurkkasi likan suuhun. Hienot kaksi hammastahan siellä jo onkin. Lopuksi neiti sai lahjaksi hammasharjan. Nyt pitäisi sitten varmaan alkaa sitä hammastahnaakin käytteleen viimein. Täytyy yrittää opettaa huippuhyvä hammashoito neidille, itse olen siitä vähän luistanut ja siihen päälle hammaslääkäripelko, niin se onkin huippuyhdistelmä.


Neiti pisti kyllä eilisessä kuvaussessiossa niin parastaan ja oli hyväntuulinen ja esitteli parhaita ilmeitään. Voi ällösöpöys miten mulla on sulonen lapsi. <3

6 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä muru <3 Onnea puolivuosilkaasta! Meillä tuli eilen 5kk täyteen. Nopeasti ne vaan kasvavat, huh! Meille just terkkari sanoi että usein 5-5kk tuleekin pieni notkahdus kasvukäyrään, joten eiköhän tuo ihan normaalia ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Okei, ei meillä terkkari puhunut mitään tuommosia (se on ikävä kyllä vähän pihalla välillä) ja sit kotona aloin miettiä. No tosiaan, teilläkin jo puolenvuoden etappi lähestyy. Toisaalta tuntuu, että aika kiitää ja toisaalta tuntuu, että tää vauvahan on ollut tässä aina. :)

   Poista
 2. Onnitteluja puolivuotiaalle ja hyvä, että saitte onnistuneita kuviakin otettua! On hän kyllä suloinen neiti :)

  VastaaPoista