keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ryömimisen iloa!

Kyllähän tuo on jo pikkasen ryöminyt useamman viikon ajan. Mutta vain niin, että joku lelu on ollut ihan melkein jo hyppysissä, muttei ihan. Sitten on voinut ihan inasen ryömiä, että saa sen käsiinsä. Nyt ryömitään jo pitempiä matkoja. Jos metrin päässä on jotain kiinnostavaa (kuten kaukosäädin, koiran lelu tai tietokoneen johto), niin sinne ryömitään jo ihan kivutta. Eilen vauvatanssissa lattialla olleet termari, muut kahvijutut ja leivosastia oli mielettömän mielenkiintoinen ja sinne lähdettiin ryömimään monta kertaa. Ne on siis lattialla sen takia, että paikkana on painisali, eikä siellä ole pöytiä ja kaikki hoidetaan lattialla. ;)

Kyllähän tuo vielä peruutteleekin, mutta ryömiminen on tullut siihen rinnalle. Selvästi huomaa, että tuo haluaa päättää mihin menee ja peruuttaminen on sellaista puolitahatonta. Konttauskaan ei kaukana ole ja jalkaa yritetään konttausasennossa laittaa toisen eteen, mutta se ei vielä oikein toimi niin kuin elokuvissa.

Tänään on sitten neidillä ja isällä laatuaikaa keskenään. Minä saan synttärilahjaksi mieheltä rakennekynnet, Tapparakoristeluin tietysti. Katsotaan tuleeko mitään vauvanhoidosta niillä. :D Mulla on kerran aikasemmin ollut (häissä), mutta nytkään ei ole tarkoitus mitään "tappokynsiä" ottaa. Sellaset hillityn pituiset. Ja jospa tuo Tappara-aiheinen koristelu sais vähän vauhtia joukkueeseen ja taistelutahtoa esiin. Eilinen peli oli kamalaa katsottavaa ja takkiinhan siitä tuli...

Urheiluhullu kansa, jep. Meillä on vähän jääkiekkohullu perhe! :D


2 kommenttia:

  1. Mulla oli muutaman kerran geelikynnet, testailin niitä ennen häitä ja sit häissä tietysti. Sen jälkeen en oo ottanut juuri vauvanhoidon takia, vaikka mieli kyllä tekisi. Jossain vaiheessa täytyy kyllä varmaan käydä ottamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni hetki tosiaan sillon tottua niihin, mutta eipä ne oikeastaan sen kummemmat ole, koska en kuitenkaan pitkiä halua. Omat kynnet on vaan niin kamalat ja lohkeilevat ja aina halki jostain kohtaa, niin voin jopa päästä helpommalla näiden kanssa. :)

      Poista