torstai 12. maaliskuuta 2015

Paskamutsilla iltaa!

Taas sitä ollaan tässä! Päivän, tai oikeestaan varmaan viikon ja voipi olla, että koko kuukauden, paskaäiskä tittelin saaja on selvillä. Terve vaan.

Meidän likka ei sitten suostu syömään toisesta tissistä enää ollenkaan. On niin perkeleen piukeena koko tissi! Eikä tässä vielä kaikki. Minä tyhmäidiootti ja helvetin äkkipikanen ihminen suutun tästä tolle vajaa puolivuotiaalle pienelle ihmiselle. Kohta varmaan pelkää koko lapsi mua, kun alan huutamaan turhautumisesta. Ihan kuin se mitään ratkaisisi, itkuahan se vaan lisää... Meille kaikille.

Jo sairaalasta asti toi mun oikea tissi on ollut "huonompi". Siitä oli vaikeempi saada imuotetta ja se on hiukan erimallinen kuin toinen. Saatoinpa silleen puolihuolimattomasti suosia tuota vasenta vähän itsekin. Usein syöminen oli katkonaista oikealta, niin siirsin likan melko nopeesti vasemmalle. Taitaa kostautua. Pari päivää jo on ollut ilmassa merkit tästä totaalikieltäytymisestä. On syönyt tuosta oikeasta tosi huonosti ja hirveällä härväämisellä. Tänään ei enää vaunupäikkäreiden jälkeen ollenkaan. Vasen kyllä kelpaa.

Ja MIKSI ei voi oma pinna kestää. Mulla alkaa heti keittään ja sehän vaan lisää likassakin jännitettä. Tän ansiosta on varmaan mahdotonta saada sitä tuolle toiselle tissille enää. Ja kun tässä meni jo välissä niin hyvin imetyksen kanssa. Oon yrittäny istuen, makuultaan ja seisaaltaan. Sitten annoin taas jo tuosta vasemmasta iltatissit ja tulin ajatelleeksi, että pitäisi vielä yrittää niin, että likka onkin tuolla "kainalon alla" ja samoin päin kun vasemmalla tissillä ollessaan, mutta annankin oikeasta. Söi kuitenkin niin paljon ja oli jo väsynyt, etten lähtenyt varovaisen yrityksen jälkeen enempää yrittään. Kaikenlisäksi se on tosi vaikeeta, enkä meinaa löytää asentoa. Tuon oikean tissin kanssa on jotenkin asennon hakukin aina ollut vaikeempaa, niin olisiko siinä kylkiasennossa nyt sitten jotain vialla. Ehkäpä tuo likka ei pääse siinä oleen hyvin.

Mene ja tiedä. Mun iltani ja likan ja miehenkin ilta on pilalla. Minä hermostun, likka itkee, sitten minä itken ja nyt pillitän täällä sitä, että kohta koko lapsi pelkää mua. Miks mulla ei oo pitempää pinnaa? Tää on ihan kamalaa! Oon niin vihanen ittelleni!

4 kommenttia:

 1. Et oo kuule ainoo! Täällä on itketty ja kiristelty hampaita useeseen otteeseen kun oon yrittänyt meijän neidin saada syömään rinnalta! Meillä neiti alkaa huutaa täyttä kurkkua vaikka hänen nukkuessaan törkkäisin tissin suuhun jotta suostuis syömään (Siitä tulikin mieleen että puoli unessa MUKA ei välttämättä osaa hylkiä rintaa, joten kannattaa kokeilla mikäli et oo jo kokeillu). Joten liittynen siis paskamutsi kerhoon ;D Tosin oonkin niin paskamutsi etten ees yritä enää, syököön pullosta siis :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt yöllä luojan kiitos suostui ottamaan tästä toisestakin tissistä, sillä se oli aivan pinkeenä. Mutta meillä ei neiti syö pullosta!!! Pakko siis vaan yrittää... Tarttis ostaa nokkamuki jo, että vois alkaa sitä reenaan.

   Poista
 2. Tsemppiä kovasti! Toivotaan, että toisen rinnan hylkiminen olisi vain väliaikaista.

  VastaaPoista