keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kysymys sinulle!

Nyt minulla on kysymys juuri sinulle, joka luet tätä. Olisi mukava kuulla minkälaisista postauksista pidät eniten? Minullahan kaikki on pitkälti tajunnan virtaa, enkä kauheasti sensuroi tekstiäni ja siinä aion pitäytyä edelleen. Olisi kuitenkin kiva kuulla, että pysytäänkö ihan tiukasti tässä meidän arjessa ja sen haasteissa ja hauskuuksissa vai onko esim. vaatepostaukset sellaisia mitä huvittaa lukea? Pitäisikö kuvia yleisesti ottaen olla enemmän? Toivoisitko jotakin tietyntyylistä postausta?

Ja sitten yksi tärkeä kysymys vielä! Kiinnostaako blogin seuraaminen instagramissa? Sinnekään en tulisi laittamaan kasvokuvia neidistä, mutta sinne kuva olisi näppärämpi laittaa. Nyt tulee napsittua paljon blogiin sopivia kuvia, mutta vain murto-osa niistä sitten lopulta päätyy tänne, kun saan aikaiseksi kirjoitettua varsinaisen postauksen.

"Farkut" jalassa ekaa kertaa tämän päivän kyläilyreissulla!
Tänään olemme olleet neidin kummitädillä kyläilemässä ja likka olikin oikein aurinkoinen. Vaikka unta ehti päikkäreinä ottaa vain noin 20min ennen sinne pääsemistä, niin tälläkin kertaa esiteltiin parhaita puolia. Kun uni alkoi hieman painaa, niin neiti vain rauhottui ja pyöri sohvalla. Neidillä on omituinen ja hassu tapa heittäytyä selälleen ollessaan pehmeällä alustalla ja sitä se siinä nytkin puuhaili. Välillä laski päänsä tyynylle ja oli siinä hetken. Kotimatkalla uni sitten tulikin nopeasti, kun jouduimme vielä alkumatkasta poikkeamaan kaupassa ja kotipihassa neiti jäi itkuhälyttimen kanssa autoon jatkamaan uniaan.

Ja tämä kehitys on kyllä käsittämätöntä! Nyt tuo nousee pystyyn ihan joka paikkassa ja on kyllä myös vastapainoksi ja suhteellisen taitava seisomaan tuen kanssa. Toisaalta, kun lähtee vaihtamaan tukea esim. sohvapöydästä sohvaan, on pää usein kolissut! Ja yritä siinä sitten lohduttaa, kun tuo ei mitään haleja siedä vaan rimpuilee vaan. :D

Mutta vastailkaa kommentteihin, niin osaan vähän suunnata blogin focusta toiveiden mukaan. Muuten mennään kuitenkin tutulla "formaatilla". ;)4 kommenttia:

 1. Minusta kuulumiset ovat aina kivaa luettavaa - mitä esimerkiksi tyttönne on oppinut tai missä mennään kehityksessä (tietysti yksityisyyden huomioiden, mutta noin niinku yleispiirteittäin). Meillä on kuukautta nuorempi poju, joka on juuri saanut mahallaan möngerrettyä pari senttiä lattialla eteenpäin. Huimasti mennään teillä siis edellä, mutta on silti kiva lueskella, mitä voipi odottaa jossain vaiheessa seuraavaksi tapahtuvan! Olisi hauska myös lukea sellainen teksti, jossa pohtisit omaa äitiyttäsi - oletko itsevarma/epävarma (missä asioissa?) oman tien kulkija, perinteinen/moderni äiti, liberaali/konservatiivinen äiti jne. ja mistä ne palikat rakentuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kyllä tosiaan on lapset niin erilaisia kehitysvaiheissaan. Ystävälläni on 4 päivää nuorempi tyttö ja siinä vaiheessa, kun meidän likka jo alkoi nousta seisomaan, niin ystävän lapsi oppi justiinsa ryömimään. :) Ja kiitos postausvinkistä, tuohon tartun ehdottomasti!

   Poista
 2. Musta "päivä meidän kanssa" tyyppiset postaukset on mielenkiintoisia :) On kiva kuulla minkälaista se arki muilla on. Niin ja neidin kehityksestä on myös mukava lukea. Perässä kun tullaan niin saa vähän vihiä siitä mitä tuleman pitää ;)

  VastaaPoista