torstai 7. toukokuuta 2015

Voihan vauvan varpaat!

Onko mitään suloisempaa kuin pienet vauvan varpaat? Ei varmaan ole, voisin väittää! Sukat ei pysy tuon neidin jalassa ollenkaan ja olenpa nyt huomannut, että sen verran kuumaveriseltä likkaa vaikuttaa, että menkööt ilman sukkia. Aika lämminkin on nyt, vaikka talvella kyllä meillä on kylmät lattiat. Tänään ulkona varjossa mittari näyttä +18 astetta! Huhhuh, miten tota lasta osaa enää ollenkaan pukea?


Mulla oli ihan oikeesti jotain asiaakin, mutta se meni pois mielestä, kun aloin härvätä tän blogin ulkoasun kanssa. En kyllä ole vieläkään tyytyväinen, kun tuo otsikkokuva on noin mössöinen. Mulla ei nyt vaan ollut mitään sopivaa kuvaa koneella, joka olisi lisäksi parempaa laatua. Vähän liian isokin siitä tuli, mutta en jaksa enää kikkailla. Olkoot nyt tuollainen niin kauan kunnes saan taas inspiraation.

AINIIN! Meidän likka osaa kontata! Ryömimällä pääsee vielä lujempaa, joten jos tulee kiire johonkin, niin lätsäyttää suosiolla vattalleen ja lähtee ryömimään sitä supervauhtiaan. Mutta lyhyitä matkoja ja niin, ettei ole kiire, niin aivan selvästi konttaa. Kädet ja jalat liikkuu ja eteenpäin mennään. Huikeaa! :) Tv-tasoa, tuolia ja sohvapöytää (sekä äitiä ja isiä) vasten harjoitellaan pystyyn nousemista. Tosin usein jää polvilleen ja sitten alkaa jäystää noilla pikkunaskaleillaan sitä huonekalua (tai ihmistä!!!), jota vasten on. Ai perskales muuten, kun pureekin lujaa tuo lapsi.


Lueskelin myös netistä, että tämän ikäinen ymmärtää jo 6-8 sanaa. Kauhulla mietittiin mitähän v-alkuisia sanoja tuo nyt on sitten eniten kuullut, kun on kasvanut tässä jääkiekon pleijarikevään aikana. :D Mutta selvästi esim. isi-sana ymmärretään ja katse kääntyy heti isiin päin, jos sen mainitsee. Mikäli isi ei ole paikalla, niin pää kääntyilee hetken aikaa isiä etsien. Myös koiran nimi tunnistetaan ja se löydetään katseella.

Kevät <3
Heeei, nyt muistan! Ton likan syömisestähän mun piti pohtia. Äh, tästä tuli tällanen sekametelisoppateksti, joten ehkä en sitä enää tähän ymppää. Katotaan, jos huomenna tai viikonloppuna saan aikaiseksi. ;)

P.S. Isi ja likka taiteili tänään äitienpäiväkorttia! <3


2 kommenttia:

 1. Ihanan keväinen uusi ulkoasu ja ainakin kännykällä näyttää hyvältä! :)

  Mullahan meni hetki tajuta, miksi Lotta aina repi sukat jalastaan heti kun sen taidon oppi: sillä oli kuuma. Itse vilukissana en voisi kuvitellakaan olevani paljain jaloin ennen kuin lämmintä on vähintään 30 astetta. Vaikka teillä taitaa vielä olla ongelmana se että ne sukat ei vaan pysy jalassa, eikä pikkuneiti vielä revi niitä itse pois..? Sekin on kyllä ärsyttävää! Taisin käyttää suosiolla sukkahousuja. :D Mutta tosiaan, kyllähän nyt alkaa jo taretakin. :)

  Onnea konttaustaidosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmin päin meillä eli likka repii pois ja sitten ne vaan tippuu, kun tuo möyrii menemään. Sukkahousujakin välillä käytellään, mutta musta ne on ärsyttäviä, kun ne sitten valuu koko jalan mitalta. :D Ja joo, mää oon kans vilukissa ja kevälläkin käytän villasukkia. Nyt koko ajan kokeilen likan varpaita, että ei kai nyt palele, mutta lämpöseltä vaikuttaa. ;)

   Poista