torstai 28. toukokuuta 2015

Huoh, nukahtihan se...

Taas sitä mielessään mietti, että olikohan tää nyt kauheen järkevää! Mutta pakkohan tässä on jotain yrittää. Kyseessä siis ongelma nimeltä "minähän-juon-maitoni-ainoastaan-tissistä". Tässä lähitulevaisuudessa saattaa tulla iltoja, etten olekaan kotona, kun neidillä on nukkuaika. Tänään päätin sitten testata sitten hirveän kamalaa velliä, jota ei enää suositella. Ehkä olisi kuitenkin pitänyt antaa se velli vasta tuolla neidin huoneessa nojatuolissa. Nyt annoin sen jo alakerrassa noin 30 min ennen nukkuaikaa, kun luin jostain, että syöminen piristää, jos se tapahtuu heti ennen nukkumaan menoa.

Ja vähän ennen puoli yksitoista neiti sitten vihdoin nukahti. Annoin nokkamukista banaani-mustikkavelliä ajatellen, että makoisa maistuu paremmin. Puoli pörtöllistä velliä kelpasi ongelmitta ja nukkumaan mentiin hyvillä mielin. Sitten alkoi taistelu. Likka nousi seisomaan samantien, kun poistuin pinniksen vierestä. Joskus tuo nousee ja laskeutuu hetken päästä itse ja nukahtaa, mutta nyt homma meni nopeasti siihen, että valitushuuto alkoi samantien. Jos olin vieressä silittelemässä neiti vain innostui mun läsnäolostani ja alkoi peuhaamaan ja meuhtomaan.

Ravasin sitten rappusia "muutaman" kerran ja mieskin siinä välissä. Aloin jo epäileen tätä ratkasua ja katumaan koko hommaa. Mutta pakkohan jossain vaiheessa likan on nukahtaa ilman muakin. Jos huomenna testailen, niin annan vellin kyllä vasta justiinsa ennen pinnikseen laittamista tuolla oman huoneen hämärässä rauhassa. Piru vieköön, kun ei tuo maito kelpaa. Jos tulee lisää lapsia, niin voitte olla varma, että otetaan joka päivä maitoa vähän pullostakin, ettei taito pääsisi katoamaan!

Katsotaan nyt sitten miten yö menee. Yöllä aion kyllä antaa edelleen tissiä, koska lähiaikoina en aio olla koko yötä pois. Ilta vain saattaa mulla venähtää. Ja siksi tää niin kummallista on, kun neiti on tosi nopeasti aina kaikkeen tottunut. On tyytynyt osaansa helpolla. :D Noh, eihän tämä nyt mikään paha kai vielä ollut... Olen vain viime aikoina tottunut helpompaan neitiin. ;)

Ja olisin edelleen tosi kiitollinen, jos kävisitte kommentoimassa edellistä postausta ja kertomassa vähän mielipidettänne postauksiin... ja instagram-asiaankin. Voi kyllä olla, että instagram-tilin teen joka tapauksessa. Tänäänkin tuli niin paljon napsittua hyviä kuvia. Nytkään en ehdi niitä tähän lisäillä, koska pitäis olla jo nukkumassa, huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti