perjantai 25. lokakuuta 2013

Pienoista verenvuotoa!

Hui kauhistus! Tänään kyllä meinasin töissä saada kohtauksen. Kävin vessassa ja paperiin tuli verta. Ei paljon, mutta kuitenkin. Tämä raskaus on siitä ollut niin paljon erilainen kuin viimeksi, kun silloin minulla tuli verta melkein koko sen ajan kun olin raskaana. Nyt on ollut semiturvallinen olo, kun verta ei ole tullut yhtään. Kahden vessareissun jälkeen (joista toisella verta tuli enää minimaalisesti ja se oli rusehtavaa) ei ole enää verta tullut ja olen hiukan rauhoittunut. Se tunne kuitenkin mikä hetkeksi valtasi oli aika musertava. Päättyykö tämäkin nyt näin? Miten selviän tästä? Mitä tapahtuu? Ehdin jo miettiä kotiin lähtöä kesken työpäivän jollakin verukkeella. Kun tilanne rauhoittui, niin olotilakin rauhottui hiukan.

Ja tänään tuli neuvolasta esitäytettäviä lomakkeita, joita uppouduin täyttämään ja olitilani hiukan koheni. :)

Alkuraskauden ultra onneksi lähestyy, joten on mahdollista saada hiukan mielenrauhaa!

2 kommenttia:

  1. Huh, kauheeta kun pelästyin lukeasseni otsikon! Onneksi vuoto loppui ja kaikki tuntuu nyt olevan paremmin :) noita vuotojahan on monella paljonkin raskauden aikana, mutta kyllä varmasti aina pelästyttää! Onneksi pääset kihta ultraan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä pelästyin itsekin. Vaikka tietää, että ne vuodot voi olla ihan normaalejakin, niin eipä sille mitään mahtanu, että sydän jätti pari lyöntiä väliin. Tosiaan se, ettei verta ole tullut, on ollut mun "takuu" siitä, että kaikki on hyvin. Tiistain ultraa odotellen...

      Poista