torstai 6. helmikuuta 2014

Yrjö tuli kylään!

Jepjep, tänään aamulla sitten ensimmäistä kertaa pääsin raskauden tiimoilta halailemaan vessanpönttöä! En ole aikoihin ollut edes perusoksennustaudissa ja olin unohtanut miten kamalaa puuhaa tuo oksentaminen onkaan. Nyt olen tässä taas ihan justiinsa kahden vaiheilla, että pitäiskö lähteä vessaan nyt heti vai kohta. Huuhtelin vedellä pahan maun pois suusta ja nyt sekin on ilmeisesti tulossa ylös. Oikein mukava juttu siis. Mää luulin, että tää pahoinvointi jo helpotti, kun viime viikonloppu ja alkuviikko meni oikein mallikkaasti. Eilen töissä oli jo tosi huono olo ja tänä aamuna tää homma sitten eskaloitui tähän pisteeseen.

Nyt tuli kiire!

4 kommenttia:

 1. Huh, tsemppiä! Oksentaminen on aivan karmeeta, muistelen vain kauhulla viimevuotista noro-tautia... Toivottavasti olo helpottaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ikävä kyllä paljon helpottanut! En ehtinyt edes tätä vastausta loppuun kirjoittaa, kun kirmasin jo vessaan. Kolme kertaa oksensin aamulla ja nyt tosiaan lyhyiden torkkujen jälkeen taas. Sieltä tuli ylös pieni siemaus mehua ja kolme viinirypälettä... Huoh...

   Poista
 2. Voi ei, tsemppiä nyt niiden olojen kanssa! Itse vaan lasken kokoajan päiviä ja viikkoja siihen, että pahoinvointi helpottais, vaikkei se mulla oksennukseksi ole yltynytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin toivon, että lähtisi helpottamaan. Siskoni tosin kärsi molempien raskauksiensa aikana pahoinvoinnista KOKO raskauksien ajan! Sitä tässä pelkään ehdottomasti eniten. Ja se yökötys vielä menee, mutta tää oksentaminen on sietämätöntä!

   Poista