torstai 13. helmikuuta 2014

Olot heittelee ja neuvola siirtyi!

Olotilat tosiaan heittelee melkoisesti! Nyt on toista päivää vähän parempaa oloa, en tiedä olenko oppinut syömään vai mikä on syynä. Ihan puskista ne huonot olot tosin on tähänkin mennessä tullut. Nyt sitten kurkku on vähän kipeä ja eilen illalla särki päätä. En kyllä tosiaankaan mitään influenssaa tähän haluaisi kehitellä...

Ja voi nyyh! Mulla piti olla eka neuvola tiistaina ja olin odottanut sitä todella innokkaasti. Maanantaina tuli kuitenkin soitto ja aika siirtyi vasta ensi viikon keskiviikolle. Terkka on sairaana, joten ihan on ymmärrettävä syy eikä sille mitään voi. Harmittaa kuitenkin, kun jotenkin odotin sitä, että pääsen asiasta jutusteleen ja varmasti sieltä myös moni asia selviää jatkoa ajatellen. Eihän minulla mitään suuria epäselvyyksiä olekaan, mutta kuitenkin. Ja jotenkin tuntuu, että se taas vie tätä raskautta ikään kuin eteenpäin. ;)

3 kommenttia:

 1. Sama täälläkin, olot tosiaan riippuvat tosi paljon päivästä. Harmi, että sun neuvola siirtyi. Se on totta, että tuo eka neuvola tekee kaikesta jotenkin "virallisempaa", joten kyllä minä kanssa odotin sitä kovasti, vaikka tuolla nyt ei mitään ihmeempiä tapahtunut. :)

  VastaaPoista
 2. Mutta ajattele positiivisesti! Ensi viikolla neuvolassa voi hyvinkin kuulua sydänäänet kun olet pidemmällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voisihan se olla noinkin. Tosin miten lie meidän neuvolassa, kuunnellaanko edes... En ole kovin toiveikas tän tuppukylän kanssa. ;)

   Poista