maanantai 17. helmikuuta 2014

Voihan ripuli!

Onneksi ei kuitenkaan oma, vaan koiran! Illalla tuo jo oksensi kerran lattialle ja mietin, että uskallanko antaa sille ruokaa. Annoin kuitenkin pikkasen, mutta ei maistunut. Kaikki hurraa-huudot kuitenkin sille, että koira tuli herättämään mut yöllä, eikä ripulikakat tulleet sisälle. Koira on kuitenkin reilu 5,5-vuotias, eikä ole vielä ikinä mua herättänyt yöllä, vaan aina ripulikakat on olleet pitkin lattioita. Nyt ehdin päästään tuon pihalle ja kakat tuli melkein samantien. Oksennukset oli tullut jo sisälle.

Siinä sitten yöllä koiran ulkoilua ja lääkkeen syöttämistä ja kun mies lähti töihin klo 4 aamulla, niin uudestaan koiran kanssa ulos. Jätin sitten menemättä töihin raskauspahoinvoinnin varjolla. Vähän on huono omatunto, mutta en uskaltanut jättää koiraa pitkäksi työpäiväksi yksin kotiin ripuloimaan. Kyllä tuolla vielä aamullakin aika hoppu oli ulos! Itselläkin meinasi laatta lentää, kun koiran yrjöjä lattialta siivoilin. Yök!

Keskiviikon neuvolaa (ja Suomen jääkiekkopeliä [nii ja parisprinttiä]) odotellen! Ai miten niin urheiluhullu? ;)

2 kommenttia:

 1. Voi hitsi! Onpa kurjaa että koira voi pahoin :( Meillä ei hetkeen ole koirilla ollut vatsatautia, mutta huh - sen kyllä tietää kun se iskee.

  Milläs raskausviikolle menet nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo! Toi meidän hurtta kun kehittää näitä päivän mittaisia ripuleita aina ihan tyhjästä. On ollut tällainen jo pennusta asti: tulee ja menee kuin salamaniskusta.

   Huomenna tulee täyteen 10+0! Tuntuu, että se on jo ihan hirmu paljon. :D

   Poista