maanantai 18. elokuuta 2014

Imetysliivit!

Tulipahan puhetta muiden odottajien kanssa imetysliiveistä ja voin lämpimästi suositella jokaiselle Bravadon body silk seamlesseja! Olen pitänyt niitä melkein pelkästään tässä odotusaikana jo, koska ovat todella mukavat päällä. Niiden kanssa ei edes huomaa, että on liivit päällä ja uskon, että niiden kanssa on hyvä myös nukkua, mikäli on sitten suihkutissiefektiä synnytyksen jälkeen. Liivejä voi tilata esimerkiksi nettiemo.fi-verkkokaupasta ja minulle ainakin liivit tuli postissa kahdessa päivässä, eikä ongelmia ollut!

Ovat tietenkin mallia lerpsut, joten kunhan tissit sitten alkaa maidosta tyhjeneen, niin eivät välttämättä enää palvele asiaansa. Nyt minulla on kuitenkin uuden tilauksen jälkeen noita kolmet sekä yhdet H&M:ltä ostamani tukevammat imetysliivit (jotka muuten EI ole hyvät päällä...) ja aion näillä selvitä!

Käyppä siis tarpeen niin vaatiessa kurkkaamassa: nettiemo.fi

2 kommenttia:

  1. Olen Bravadoja miettinyt itsellenikin, ja vaikuttaa, että tuolla Nettiemolta nämä saa parhaaseen hintaan. Kiitos siis vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! Kuuleman mukaan myös väärän koon vaihto onnistuu ongelmitta, jos ei oikein mallakaan kunnolla. Kiva, että pystyin olemaan avuksi. :)

      Poista