torstai 14. elokuuta 2014

Kuulumisia pitkästä aikaa! Aktivoitumisen aika!

Hei kaikki ihanat! Kesä on kulunut kuin siivillä ja olen nauttinut siitä täysin rinnoin (ja vatsoin). Bloggaaminen on jäänyt, kun on ollut kovasti kaikkea puuhaa mökkeilyn ja lastenhuoneen rempan tiimoilta. Sitten kun olen sohvalle istahtanut, niin olen kutonut! Wou, siis MINÄ olen kutonut. Tein elämäni ensimmäisen villasukan, joka tosin ei kauheasti näyttänyt villasukalta. :D Ja nyt teen vauvanpeittoa, jossa työsarkaa vielä riittää.

Neuvolalääkäri minulla oli viikko sitten torstaina. Lääkäri ultrasi ja teki kokoarviota. Tuolloin hän arvioi Köntin (ihana tämä meidän työnimi!) kooksi noin 2,3-2,4 kiloa. Tämä tarkoittaisi, että lasketunajan tienoilla kokoa olisi noin 3,5 kiloa. Se kuulostaisi oikein sopivalta minulle, kun olen vähän stressannut, että mikä jättilapsi sieltä mahtaa putkahtaa! Tietysti nuo kokoarviot eivät aina paikkaansa pidä, joten varauksella tämänkin kanssa ollaan. Mutta se SUKUPUOLI: Ei suostunut Köntti vieläkään paljastamaan avujaan! Lääkäri totesi, että on kyllä sellaisessa asennossa tuolla masussa, että on ihan mahdotonta nähdä mitään. "Onhan se sitten kivaa, kun on vähän jännitystä siinä synnytyksessä" lääkäri totesi. Luulen kyllä, että jännitystä siinä on ihan muutenkin. ;)

Olen sitten pessyt jonkin verran siskolta saatuja sekä tyttöjen, että poikien vaatteita! Minulla on niin kovasti valkoista, harmaata ja ruskeaa (ja pikkasen keltasta) vauvanvaatetta, mutta halusin varustautua vauvan tuloon jo niillä vaaleanpunaisilla ja -sinisilläkin vaatteilla. ;) On sitten valmiina, ettei tartte heti alkaa pesemään pyykkiä ensimmäisenä. Toivottavasti sukulaiset vähän valpastuu, kun sukupuoli selviää ja ostavat jotain tytölle tai pojalle sopivaa sitten. ;) Tiedän, että äitini ainakin on ostanut kaikenlaista jo, mutta unisex-sävytteistähän sen täytyy olla. Vaikka olenkin sitä mieltä, että tytön ei tarvitse olla perinteinen tyttö, eikä pojan perinteinen poika, niin silti täytyy myöntää, että kyllä odotan, että pääsen hankkimaan juuri niitä tytölle tai pojalle sopivia vaatteita! Mikäli Köntti on tyttö, niin toivon, etten liikaa hössötä kaikkea tyttömäistä, vaan lapsi saisi itse löytää oman itsensä kasvaessaan. Itse olen kasvaessani ollut hyvinkin prinsessatyylinen pikkutyttö ja näin vanhemmiten sitten en oikeastaan ollenkaan. :D

Lastenhuone alkaa pikkuhiljaa muistuttaa jo huonetta ja lauantaina vanhempani tulevat remppatalkoisiin ja uskon, että se menee aika pitkän sysäyksen eteenpäin! Vielä ei olla läheskään siinä pisteessä, että sinne huonekaluja saisi rahdattua, mutta verrattuna esimerkiksi kuukauden takaiseen, niin toivoa sen valmistumisesta alkaa jo pikkuhiljaa olla. Lisähommaahan on tuonut se, että huoneesta lohkaistiin yksi nurkka vaatehuoneeksi, joten on tarvinnut rakentaa uutta seinääkin.

Tässä siis näkyy tuo vaatehuone ulkoapäin ja yksi valmis seinä! Seinät tulevat tuolla harmaalla ja katto on tuollainen valkoinen, kuten myös lattiasta tulee vaalea. Listat sitten ihan valkoiset ja luulenpa, että tästä huoneesta tulee aika ihana. Kuva rempan keskeltä ei oikein tee oikeutta. :)

Nyt yritän oikeasti taas aktivoitua tässä blogissa, sillä laskettu aika lähestyy! Tänäänhän viikkoja on kasassa siis 35+4. Välillä se la tuntuu tosi kaukaiselta ja toisena hetkenä ajattelee, että sehän on ihan kohta. Synnytys on alkanut tietysti mietityttään, mutta melko levollisin mielin vielä mennään.

Ihanaa elokuuta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti