perjantai 29. elokuuta 2014

Piristyminen!

Eilen neuvolassa pääsin avautumaan tästä rättirikkipoikki-fiiliksestä. Verenpaineet, hemoglobiini ja pissa kuitenkin kaikki ok. Nyt on alkanut jalkasärky helpottamaan, eikä päänsärkykään ole palannut. Tänään heräsin ensimmäisen kerran aamulla ilman herätyskelloa ja olo oli ihan pirteä. Sain tässä vähän imuroitua ja vietyä roskat. Tarkoitus olisi myös lähteä tänään ostamaan viikonlopun venetsialaistarpeita. 

Meillä on siis mökillä "perinteisesti" (lue: toisena peräkkäisenä vuotena) venetsialaiset, johon sisältyy makkara- ja juustokekkerit. Mökkipaikkammehan on sellainen "kommuuni", kuten mieheni sanoo. Sukulaisia ja urheiluseuramme jäseniä, ei kuitenkaan mitään isoa ja outoa porukkaa, vaan tunnemme kaikki toisemme hyvin. Joten jokainen tuo erilaisia makkaroita ja juustoja ja sitten herkutellaan. :)

Vielä tunnelmia viime vuoden kekkereistä!

Ainoa huono puoli kekkereissä on se, että koiramme pelkää raketteja. Hyvä puoli on se, ettei ole kuitenkaan vuodenvaihde, jolloin paukkuu joka paikassa. Meillä on muutamia patoja, emmekä räiskyttele menemään todellakaan koko iltaa. Koirallakin on tapana rauhottua, kun pauke rauhoittuu. Joka uusivuosi koiramme on pelännyt raketteja enemmän, joten seuraavaksi on varmaan mietittävä jotain näitä rauhoittavia feromoneja, joita koirille saa. Viimeksikin veimme koiramme vanhemmilleni hoitoon, jotta olisi rauhallisempaa. Mutta eipä vuodenvaihteen tienoilla juuri missään ole rauhallista...


Ihanaa elokuun viimeistä viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti