maanantai 25. elokuuta 2014

Täysiaikaisuus!

Eilen poksahti täyteen raskausviikkoja 37+0. Harmi, etten eilen tajunnut kuvaa ottaa. Tältä päivältä siis masukuva viikoilta 37+1. Melko ylhäällähän tuo vielä keikkuu, mutta joko Köntti on vääntänyt itsensä omituiseen asentoon tai sitten se on peppu, joka on matalemmalla kuin yleensä. Ainakin Köntti on ollut jo monen monituista viikkoa raivotarjonnassa, niin en usko, että olisi nyt alkanut vääntämään itseään muulla tavalla.


Huomenna on viimeinen perhevalmennus. Viime viikkoinen jäi ymmärrettävistä syistä väliin. Huomisen aiheena on vauvan hoito ja imetys ja aihe ainakin on mielenkiintoinen. :) Ja uskon, että varsinkin miehelle tulee paljonkin uutta tietoa. Valmennuksen jälkeen haetaan kiinalaista, koska mää oon himoinnut jo kauan aasialaista ruokaa. Mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen täytyy kyllä sitten vielä päästä sushille. ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea täysaikaisuudesta! Vähiin käy ennen kuin loppuu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hurjalta tosiaan näyttää tuo tickerin "päiviä jäljellä" -kohta. Kuitenkin tämä saisi tulla AINAKIN sen viikon myöhässä, niin saisimme hautajaiset ja rempat alta pois ennen sitä. :)

   Poista
 2. Mulla on kanssa ihan mieletön sushin himo. :P On nätin näköinen maha sinulla, toivottavasti ehditte tehdä kaiken ennen kuin pieni päättää tulla maailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittavintahan tässä on kaikenlisäksi se, etten ole syönyt ennen raskautta sushia kuin kerran. :P Mutta ihastuin ihan totaalisesti ja himo on pysynyt koko raskauden ajan...

   Poista