keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ensimmäinen yö pinnasängyssä!

Neiti nukkui eilen ensimmäisen yön pinnasängyssä. Aiemmin käytössä on ollut äp-laatikko ja se on ollut meidän makkarissa. Pinnasänky on yläkerrassa, kun meidän makkari on alakerrassa. Viime yö ainakin meni ihan ok, eikä rappusten ravaaminen vaivannut. Itse asiassa tällaisina viikkoina, kun mies on aamuvuorossa joudumme kuitenkin tulemaan yläkertaan illaksi, että isi pystyy nukkumaan. Nyt on siis loogista alkaa reenaamaan pinnasänkyä. Samalla tavalla se yö meni kuin meidänkin kanssa alakerrassa. Itkuhälläri oli käytössä, sillä en välttämättä itkua kuulisi täydestä unesta.

Nyt täytyy myös alkaa harjotteleen sitä, ettei mun tarttis kävellä ympäriinsä, että neiti nukahtaa. Mun jalkoja on särkenyt jo monta monituista päivää ja oon ihan puhki siihen, että pitää ravata edestakas... Eilen heijailin neidin huoneen nojatuolissa ja kylläpäs tyttö huusikin aikansa. Rauhottui kuitenkin lopulta ja sain siirrettyä pinnasänkyyn. Unta kesti tosin alle puoli tuntia ja uusintakierros tuli. Tällaista se tosin oli jo tuolla meidänkin makkarissa nukkuessa. Onneksi neiti ei ole mikään tissillä roikkuja, mutta sylissä pitäisi tosiaan aina saada olla. Tähän mennessä ei ole nukahtanut kuin syliin ja tärisevällä alustalla kulkeviin vaunuihin.

Neuvolassakin kävimme maanantaina ja ensimmäinen rokotekin (suun kautta annettava rota) saatiin. Pituutta oli jo hurjat 59,2cm ja painoa 5095g. Neiti on siis pitkä ja hoikka. Taitaa tulla äitiinsä (toivottavasti kuitenkin välttää sen 16-vuotiaana alkaneen vatsanseudun leviämisen sitten tulevaisuudessa :D).

Ja joulu hei tulee!!! Mää oon niin jouluihminen yleensä, mutta nyt olen jotenkin niin ollut kiinni vauvameiningeissä, että joulun tulo ihan hirvittää! En oo ehtiny ajatteleen yhtään mitään, enkä oo saanu joulufiiliksestä kiinni. Voi pöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti