keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vuorokausirytmi heittää häränpyllyä!

Meillä ei kyllä todellakaan ole minkäänlaista vuorokausirytmiä, vaikka niin kuvittelin vielä joku aika sitten. Aina kun ajattelee, että tästähän tämä lähtee suttaantuun, niin seuraava päivä on taas ihan erilainen!

Toissayönä pääsin itse nukkumaan kahdelta. Neiti valvoi siis iltaseitsemästä tuonne puoli kahteen. Välissä ehti jo nukahtaa, mutta sitä iloa kesti alle puoli tuntia. Eilen neiti nukkui illalla välillä klo 17-20.45, mutta kas kummaa: yöunille pääsin itse jo ennen puoltayötä ja neiti reippaasti ennen sitä. Nyt tänä iltana likka nukahti iltapäikkäreilleen puoli tuntia sitten eli noin puoli kahdeksan aikoihin. Katsotaan nyt kauanko mahtaa nukkua ja milloin yöunet kutsuu... Yöllä edelleen ekan heräämisen jälkeen menee vähintään se 1,5 tuntia, että likka nukahtaa uudelleen.

Eilen aloitimme lisäksi Disflatyl-tipat. Illalla otimme ensimmäisen satsin ja katsotaan nyt onko tuosta apua. Ainakin kakka lähti eilen liikkeelle vauhdilla ja voimalla. Neitihän on kakkaillut noin kerran viikkoon ja edellinen kerta oli sunnuntaina. Mutta nyt eilen sitten törähti ensin vaippaan, sitten vessan lattialle, lavuaariin ja mun vaatteille ja lopuksi vielä vähän hoitopöydällekin. :D Olihan se aika huvittava tilanne ja sanoin miehellekin, että ekan kerran tekisi mieli laittaa naamakirjaan kakkapäivitys. En siis tosiaan ollut laittamassa, koska se ei ehkä ole se oikea kanava! Mutta kyllä välähti nopeasti silmieni editse jo joku pikkunäppärä kakkapäivitys. Onneksi on blogi, jossa toteuttaa itseään. ;)

P.S. Eilen tapasimme myös koulukaverivi ja hänen vauvansa, joka on meidän neitiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti