sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ristiäiset juhlittu!

Olipas melkoinen hulinapäivä lauantaina! Neiti sai kasteessa nimen ja koko perhe oli illalla ihan puhki, kun kotiuduimme mummolasta juhlien vietosta. Suuri kiitos vielä äitilleni, joka siivosi, kuurasi ja tiskasi hirmuisesti jotta juhlat saatiin järkättyä. Tyttö oli kiltisti kastetoimituksen ajan, kun vähän väkisinkin pidimme häntä hereillä ennen toimitusta. Nukahti sitten kummisedän syliin ja nukkui läpi toimituksen. Vaikka toisaalta oli raskasta, niin oli silti itselleni myös helpottava päivä, sillä halukaitta neidin kanssa seurustelijoita löytyi pilvin pimein. Minulla oli siis kädet vapaana melkein koko päivän ja tuo vihoitellut kylkikin sai olla rauhassa.

Kakku oli todella hieno, melkolailla sellainen kuin mielessäni kuvittelin. Ehkä olisin pikkasen enemmän kaivannut vaaleanpunaista ja päällisen koristeet olisi voinut olla sirompia, mutta toisaalta... Noin upeaa kakkua meidän juhlissa ei ole ikinä ollut, joten ei pitäisi valittaa. ;)


Illalla neiti viihtyi vielä lattialla serkkutytön kanssa pitkän aikaa. Juhlamuoti jo ihan rutussa ja sylistä syliin kulkeutuneena nuhjaantuneena. Pikkurillissä pilkistää kuitenkin tätiltä ristiäislahjaksi saatu sormus! Muita lahjoja oli kummeiltä tulleet kummilusikka ja -valokuvakehys, helmirannekoru ja kaulakoru. Näiden lisäksi rahaa. Toiselta mummulta tulleesta rahasta tilasimme neitille juuri leikkimaton, jossa on sellainen leikkikaari kaikenmaailman härpäkkeiden kanssa. Jos viihtyisi pikkuhetken joskus itsekseenkin ja itse pystyisi vaikka syömään aamupalaa. ;)2 kommenttia: