keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Miksi se tuttipulloilu on niin vaikeaa?

Kuten aiemman postauksen kommenteissa mainitsinkin, niin tästä aiheesta on pitänyt kirjoittaa... Kun olimme potilashotellissa neiti sai muutaman kerran tuttipullosta korviketta ja hyvin upposi. Kotona muutaman kerran annoin tuttipullosta omaa pumpattua maitoa. Oli melko sotkuista puuhaa, mutta upposi. Tämän jälkeen olen antanut korviketta muutamia kertoja pullosta ja pienen ihmettelyn jälkeen on maistunut.

Mutta nyt? Ei kelpaa, ei millään. Huuto on kamala! Ongelma on siinä, että tuttipullosta, josta maitoa ei tule kuin imemällä (oletan, että mun aventin yksi tuttiosa toimii näin), ei neiti saa mitään ulos. Ja sitten oma lukunsa on tuttipullo, josta maitoa tulee. Sillon tämä neiti ei suostu nielaisemaan maitoa, vaan mässyttää niin, että kaikki valuu suupieliä pitkin ulos suusta. Voi hyvää päivää sentään. Miten tässä nyt näin takapakkia otetaan? Seuraavaksi suunnitelmissa on hankkia se Ainu medelä syöttöratkaisu, mutta katsotaan nyt osaako neiti sitten siitä imeä ja mikä on lopputulos. Ärsyttää vaan, että ilman neitiä on turha haaveilla mihinkään yli 2 tunnin päähän lähtevänsä jatkossa. Kerranhan neiti oli jo mummulla ja vaarilla 6 tuntia, eikä tuo syönyt sinä aikana mitään, vaikka samalla viikolla kotona oli vielä korviketta mennyt pullosta.

Todella ärsyttävää, koska minä selvästi kaipaan niitä irtiottoja. Ja nimenomaan niin, että saadaan olla miehen kanssa kaksistaan. Muuten mulla hajoo pää, jos en saa nauttia myös siitä kaksinolosta, jota ollaan melkein 10 vuotta saatu nauttia. Ja meidän hoitajat asuu sellaisessa paikassa (kuten myös me), ettei täällä tai siellä ole mitään. Eli jos muksun vie hoitoon (tai joku tulee hoitamaan tänne), niin jo pelkästään matkaan menee se reilut puoli tuntia, jos mielii johonkin mennä. Ehkäpä homma täytyy hoitaa niin, että joku tulee hakeen neidin autoreissulle päikkäriaikaan ja me annetaan rahaa kouraan, että ajatte sillä autolla pari-kolme tuntia ympäriinsä ja tuotte sitten takasin. :D

P.S. Eilisestä on onneksi selvitty ja olo on tänään parempi. Mennään neidin kanssa tänään iltasella kyläileen yhdellä kaverillani, niin katsotaan miten ilta sujuu. Joudun tuon meinaan herättään todennäköisesti pitkiltä päikkäreiltään kesken ja autossahan tuo sitten nukkuu joka suuntaan. Eli voi olla pitkä ilta tiedossa, hui!

3 kommenttia:

 1. Aventin pulloissa se tuttiosa (ainakin meillä Classic-mallissa) on kovin erilainen kuin tissi eli semmoinen "suippo". Kannattaa ehkä harkita jotain muuta pulloa, meillä esim. poika osasi aluksi syödä vain Nuk:n pullosta jossa anatominen tuttipää. Sellaisia käytettiin osastolla. Pojan imu ei ollut tarpeeksi vahva Aventiin.

  Toisaalta teillä se imu on varmaan vahva koska syö tissiä, mutta ehkä sit ei ehdi nielaista vaan hotkii - mun pojalla joskus sama juttu. Joko imuote ei oo hyvä tai on liian väsynyt tai liian nälkäinen tms. Silloin hotkii ja suupielistä vaan valuu pitkin ja poikin - turhauttavaa kyllä. Meillä aina harso kaulurina ettei kaikki paikat mee sotkuun. Ehkä voisit kuitenkin kokeilla jotain eri pulloa/tuttipäätä? Tai sit vaan treeniä, treeniä? Vaikea sanoa...mut tuota suupielistä valumista tapahtuu kyllä, vaikka kuukausia treenattu. Tyttö osaa syödä hienosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo, nukin pulloista meillä onkin aiemmin onnistunut tuo homma. Nyt ei enää niistäkään. Siksi kokeilin tuota aventia, että jos erilainen olisi hyvä. No eipä tosiaan saanut sieltä mitään, en tiedä eikö osannut imeä. Ja nyt sitten kun noista nukin tuttiosista sitä maitoa vähän valuu suuhun, niin kaikki se mälvää samoin tein suupielistä ulos. Harso tosiaan on kaulurina meilläkin, mutta kaikki maito on nykyään siinä. Aiemmin, kun ihan oikeasti näki, että imi siitä tuttipullostakin, niin silloinkin suupielistä valui, mutta nyt tää on tosiaan ihan eri luokan valumista, kaikki siis pihalla. :D Mutta reeniä kai, en tiedä muuttuuko se siitä paremmaks. Ressaa vaan, kun likka huutaa kun syötävä, kun yrittää... Huoh!

   Poista
  2. Voi jehna! :/ Peukut pystyyn! Meillä oli joku ihme aikakausi, että tuntu että kaikki valuu suusta pihalle. Nyt taas syöty yllättävän hyvin viime aikoina. Ota tosta selvää!

   Poista