sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Laskettu aika saavutettu, yhtenä kappaleena edelleen!

Tänään on sitten se maaginen päivä eli 40+0 on saavutettu! Edelleen ollaan yhtenä kappaleena. Vaikka sitä yliaikaisuutta toivotaankin, niin silti olisin kyllä jo valmis myös synnyttämään. Ei kuitenkaan supistelekaan yhtään, välillä maha kiristyy, mutta mitään vähääkään kipuun viittaavaa ei ole näköpiirissä ollut. Tänään tosin taisin bongata limatulppaa aamuisella vessareissulla. Sekään nyt vaan ei mitään kerro, kun toiset tosiaan synnyttää limatulpan lähtemisen jälkeen seuraavana päivänä ja toiset monen viikon päästä. Eli odotellaan...

Pientä kuvaussessiota yritin tänään saada aikaiseksi, että sais kivoja masukuvia. Ei niistä nyt tosin mitään ihmeellisiä tullut. Mies ei tiedä miten pitäisi ja minäkään en tiedä, kun en näe miltä se sieltä kameran takaa näyttää. Yritin kuitenkin hillitä kiivauttani parhaani mukaan. ;) Saatiin kyllä ihan kivojakin kuvia ja yritettiin saada kädet riittämään myös muutamaan yhteiskuvaan miehen kanssa. On niin ihanan aurinkoinen ja nätti ilma, että täytyihän sitä yrittää käyttää hyväkseen.
Tänään on myös lastenhuone JA vaatehuone rempattu! Vielä on jäljellä patteri ja vaatehuoneen hyllyt, mutta kuten todettu: ne on asentamista, ei rakentamista. ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, ei ole pitkä aika vauvautumiseen sinullakaan :) Aiotko jatkaa blogia vauvan syntymän jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähellä ollaan juu! Olisin jo valmis tositoimiin. Tarkoitus on jatkaa sitten myös vauvablogin pitämiseen. Voi olla, että alkuun vähän hiljenee, jos kädet on täynnä "vauvaa", mutta ajatuksissa ainakin siis on. :)

   Poista
  2. Kiva juttu! Laitoinkin tän sun blogin justiinsa lukulistalle niin saan päivityksistäsi ilmoituksen! Oon aiemmin käynyt täällä satunnaisesti, mutta koska olin unohtanu lisätä luettavaksi, en saanut päivityksiä ja lukeminen sitten jäi :/

   Poista
  3. Tosi kiva kuulla, että olet tänne kuitenkin löytänyt. :)

   Poista