sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Touhuviikonloppu!

Kyllä nyt on touhuttu! Vanhempani olivat lauantaina auttamassa ja operaatiot lastenhuone sekä meidän makkari vauvaystävälliseksi kokivat melkoisen sykäyksen eteenpäin. Jatkoimme vielä sunnuntain puolella miehen kanssa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ensi viikolla saadaan tehtyä loppusilaukset, siivous ja aletaan oikeasti sisustamaan lastenhuonetta. Olen niin iloinen! :)

Tässä valmista nurkkaa lastenhuoneesta. Se on niin nätti! <3

Isäni ja mieheni touhusivat lastenhuoneen kanssa lauantain ja me äitin kanssa yritimme saada selkoa siihen mielettömään tavaramäärään, mikä meillä on pyörinyt täällä tiellä. Tietysti, kun yksi huone on jouduttu tyhjentämään remppaa varten ja lisäksi on tullut kaikkea pinnasängystä alkaen vielä lisää, niin tila on ollut vähissä. Nyt saatiin tavaraa järkättyä ja runnottua (ihan jopa kirjaimellisesti :D) vintille ja tietysti myös meidän makkariin tuli tilaa. Tilalle saatiin hoitopöytä ja äitiyspakkauksen sänky, jossa vauvan on tarkoitus alkuun nukkua.

Tänään maalasin vielä muurin lastenhuoneesta. En todellakana ole hyvä siinä, enkä ole nyt kuivumisen jälkeen uskaltanut mennä edes katsomaan kuinka juovikas siitä tuli... En todellakaan haluaisi sitä toistamiseen maalata. Mies laittoin vielä listoja vähän paikoilleen ja jäljelle jäi enää ne mitä muurin vierustalle tulee. Niitä kun ei tietty märän maalin takia voinut vielä laittaa. Sitten miehen on tarkoitus ensi viikolla laittaa sähköt ja minä pääsen siivoamaan huonetta ja kantamaan pinnasänkyä ja muuta sisään.

Huomenna menen hiukan shoppailemaan. Löysin muun muassa ihanan lampun, jonka haluan ehdottomasti tuonne lastenhuoneeseen. Verhot mun oli sellasesta söpöstä kankaasta tarkoitus itse ommella, mutta onnettomana käsityöihmisenä ja surkealla ompelukoneella tulos oli aika kammottavaa. Onneksi en pilannut kangasta ja löysin ihmisen, joka minulle verhot tekee. Toivottavasti niissä ei menisi kauaa! Eipä siellä huoneessa tosin ole vielä verhotankoakaan paikallaan.

Ai niin, käytiin me tietty perinteisesti äiten kanssa lauantaina nopeasti myös kirpparilla. Löysin niin huikean bodyn, etten voinut olla ostamatta vaikka se oli vähän nuhjaantunut ja nukkainen. Hinta oli hurjat 30 senttiä, joten köyhtymäänkään ei päässyt. Mutta olipa tosiaan niin hauska, etten voinut jättää sitä sinne kirpparillekaan.


P.S. Sen verran tuli ravattua rappusia, imuroitua, kannettua painavia tavaroita ja pinnisteltyä kaikenlaisten järkkäilyjen kanssa, että aloin jo pelätä, että Köntti pääättää sen seurauksena syntyä. Mutta vielä mitä! Ainakaan tähän mennessä ei ole minkäänlaisia tuntemuksia tai supisteluja tullut vaikka touhuttu on ihan tosissaan. Ja hyvä niin. :)

2 kommenttia:

  1. Hienosti sä jaksat vielä näin viime metreillä! Itse en jaksa näiden kipujen ja tukaluuden kanssa paljoakaan ylimääräistä, joten onneksi ei tarvitse rempata tai tehdä muutakaan ylimääräistä. Hieman vaan alkaa korpeamaan, kun olis mullakin kaikenlaista pientä tehtävää, mitkä ovat nyt jääneet roikkumaan ja odottamaan vauvan syntymää, kun nyt ei fyysisisesti kykene. Noh, ehkä sitten ensi kuussa jaksaa taas. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä ollut tosi onnekas, kun olen ollut näin hyväkuntoinen koko raskauden ajan! Toivottavasti se ei sitten kostaudu synnytyksen jälkeen toipumisen kanssa, vaan sekin sujuisi mallikkaasti. Ja tosiaan, ensi kuussa sitten taas projektien kimppuun, jos nyt ei jaksa. Terkka käski kyllä ottaa rennosti ja levätä, koska nyt ei voi tietää milloin se lapsi maailmaan putkahtaa. Syksykin tekee tuloaan niin ilman viilenee ja jaksaa sitten puuhailla. :)

      Poista