keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Lupaava yö!

Heräsin yöllä, noin tunnin unien jälkeen, supistukseen. Tai luulin ensin, että on isompi hätä ja kävin vessassa. Sitten yritin jatkaa unia, mutta ei siitä oikein tullut mitään kun supisti. Aloin kellotteleen ja supistuksia tuli parhaimmillaan jopa 5 minuutin välein ja aloin olla jo toiveikas. Otin aamuviideltä sitten panadolia ja painuin suihkuun. Ei ne supistukset mitään mahdottomia olleet aiemminkaan, mutta tämä kombo vielä helpotti tilannetta lisää. Mulla vaan oli kauhee nälkä ja suihkun jälkeen tein leipää ja menin tölsön katteluun. 

Joskus ennen puoli kaheksaa aamulla supistuksia tuli aika tarkkaan 8 minuutin välein ja päätin yrittää vielä nukkua. Sitten noin 1,5 tunnin unien jälkeen heräsin supistukseen, mutta siitä ne sitten alko kuivua kasaan. Ensin tuli 10 minuutin, sitten 15 minuutin välein ja lopulta harvemmin ja sain taas tunnin verran sitten aamupäivällä nukuttua. Nyt heräsin kolme varttia sitten taas pitkään, kipeähköön supistukseen, mutta sen jälkeen on taas tullut vaan yksi onneton... Joten niin toiveikas kun olinkin yöllä, niin nämä kuivui kasaan. Höh, limatulppaa on myös tullut kunnolla lisää pitkin yötä ja aamua!


Onhan tää nyt ärsyttävää, kun luulee, että lähtö lähestyy ja niin vaan sitten kuivahtaa koko homma. Noh, miehellä on lääkäri ja sinne pitäisi kohta lähteä ja sitten pitäisi ostaa niitä hautajaisia varten miehelle vielä valkoinen paita. Ja jotain varmaan käydään vähän syömässä jossain. Jos nämä hurjat aktiviteetit nyt sitten saisi jotain aikaiseksi! Tällä hetkellä lähinnä ketuttaa, ettei saanut nukuttua kunnolla. Tosin ei pitäisi valittaa, kun oli vasta eka yö. Muuten olen nukkunut tosi hyvin yöni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti