torstai 23. lokakuuta 2014

Vauvaonnea!

Onneksi on ihania pikkujuttuja, jotka tekevät vauva-arjesta vielä pikkuisen ihanampaa. Sain pestyä uudet vaatteet, jotka kävin ostamassa paikalliselta Tokmannilta neidin kanssa viimeisimmän neuvolareissun jälkeen. Ihanaa, kun kerrankin sasin hypistellä niitä oikeasti tyttöjen vaatteita ja sai ostaa jotakin värikästä! Periaatteessa unisex-vaatteissa ei ole mitään vikaa, mutta täytyy myöntää, että vähän olen kyllä sukupuoliasennoitunut ja mielelläni ostan tytölle söpöjä tyttövaatteita. Toisaalta enemmän pidän silti kirkkaista tyttöväreistä, kuin ihan hempukan vaaleista väreistä.

Tällaiset bodyt tarttuivat mukaan shoppailureissulla:

Naapureiltamme saimme tällaisen söpön Polarn o'pyretin setin lahjaksi pikkuneidin syntymän johdosta:

Tänään otin hommakseni myös toteuttaa baby showereilta lahjaksi saadun "savihommelin". En siis tosiaan tiedä miksi sitä pitäisi kutsua, mutta siinä on siis rasia, johon paketissa ollut savi laitettiin ja siihen painoin neidin jalanjäljet. Vähän harmillisesti jäi epätasaiseksi saven pinta, koska sitä oli hankala tasoittaa ja sen koostumun alkoi ilman kanssa kosketuksissa oltuaan muuttua. Se olisi ollut muovailtavissa uudestaan, mutta neiti alkoi hermostua odotteluun ja toisaalta en usko, että olisin sitä paljon paremmin saanut toisellakaan kerralla. 

Tällainen on lopputulos:

Lisäksi tänään neiti rauhottui syliin vain ihmettelemään maailman menoa! Lattialla hän on viihtynyt sen 10-15 minuuttia minun tai isin kanssa ja sen jälkeen alkaa huuto ja tytöllä menee hermo. Sylissä ollessa pitäisi sitten koko ajan heilua ja hetkua, että tyttö olisi tyytyväinen. MUTTA! Varmaan ensimmäistä kertaa sitten ensimmäisen elinviikkonsa jälkeen neiti vain killitteli suurilla silmillään ja oli ihan rauhassa. <3 Sellaista kaipaisin enemmän. Olisi mukavakin, jos tyttö tästä iän myötä alkaa olla enemmän hereillä, mutta sitä jatkuvaa viihdyttämistä heijailemalla en jaksaisi... 

Yhteenvetona siis: Pikkuiset jutut piristävät kummasti toisinaan tosi raskasta vauva-arkea. Hauska huomata, että pikkujutut saavat hymyn huulille vaikka toisinaan meinaa se epätoivokin iskeä. ;)

4 kommenttia:

 1. Hih meiltäki löytyy tuo oikean puoleinen värikäs pöllö-body :) Tuo keskimmäinenki mielyttäis kovasti mun silmää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta keskimmäisessä bodyssa toi kuva vaan on vähän epäkäytännöllinen, kun se on sellanen painatuskuva. Eli se on sellanen "muovimainen" ja se menee koko ajan rutulle suun eteen vaikka body muuten onkin ihan hyvän kokonen. Mutta on se kyllä hiano silti. :D

   Poista
 2. Voi miten söpöjä vaatteita :) törmäsin blogiisi ja jään seurailemaan teidän arkea uuden pienen kanssa :)

  VastaaPoista