torstai 30. lokakuuta 2014

Harvinainen illan torkku!

Voivoi. Mitähän tästä seuraa? Neiti on iltaseitsemästä asti ollut unelias ja enemmän ja vähemmän torkkunut. Varttia vaille yhdeksän laskin hänet omaan sänkyyn, kun nukkui sylissä kuin tukki. Meni puoli tuntia ja tyttö oli hereillä. Huoh. Tissi suuhun vaan ja kas, neiti nukahti nopeasti uudelleen.

Nyt tässä sylissä kuitenkin nukkunut jo noin kolme varttia sellaista kevyttä koiran unta, että turha haaveilla sänkyyn viemisestä. Neiti havahtuisi satavarmasti saman tien hereille, believe me, kokemusta on. Nyt sit jännään, että koska mahtaa sit tapahtua totaalinen piristyminen ja kuinka pitkälle yötä sitten valvotaan.

Tällä hetkellähän kaikki on kivasti, kun neiti torkkuu ja minä voin rauhassa katsoa töllöä. Pelottaa vaan se, että mitä tästä mahtaa seurata... Joten palataan asiaan. ;)

2 kommenttia:

  1. Tuttu tunne, tosin ilman tissiä. Nukutaan, nukutaan, nukutaan..ja mikäs siinä, äiti saa omaa aikaa. MUTTA...yöllä se kostautuu. Toivottavasti yö menee hyvin torkuista huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä yleensä illat huudetaan ja känistään, joten tuo oli kyllä harvinaislaatuista. Kaikesta huolimatta yökin meni kuitenkin ihan mallikkaasti, joten oli vähän helpompi ilta meille. Nyt tänään onkin sitten oltu taas normaalisti äänekkäitä. ;)

      Poista